Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 maart 2015

Ploumen leest de VS de TTIP les..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA volksverlakker Ploumen denkt dat ze de VS de les kan lezen..... Gistermiddag was ze bij BNR te horen over het TTIP vrijhandelsverdrag. Op ADHD manier probeerde de hufter de luisteraars te overtuigen van het belang, dat het TTIP verdrag Nederland kan opleveren en dat we ons vooral geen zorgen hoeven te maken...... Ik dacht warempel even, dat Nederland Duitsland en Groot-Brittannië had ingelijfd, waardoor de woorden als bommen aan zouden komen in de VS.... Het verdrag kan Nederland maar liefst van 1,4 en 4,1 miljard opleveren (als je die cijfers en het grote verschil daartussen ziet, zou je denken, dat één van haar ambtenaren heeft zitten goochelen met de cijfers.....). Dat is goed voor onze economie, aldus het leeghoofd.

De handelstarieven moeten omlaag en er moet een normalisering komen van de regels, hier haalde ze het testen van veiligheidsgordels aan...... ha! ha! ha! ha! Als er nu iets is, wat je niet moet normaliseren, is het wel het verschil tussen veiligheidsregels in de VS en de EU. De veiligheidsregels in de VS zijn namelijk minimaal en worden steeds verder ingeperkt, onder druk van de grote bedrijven en de aandeelhouders........ Trouwens ook hier gaat het de 'goede kant op', neem fatsoenlijke etikettering, daar wil men niet aan in de politiek, die hiermee ten overvloede laat zien, goede lobbyisten te zijn voor de grote ondernemers....... Maar volgens Ploumen is dit alles in het belang van de burgers en het MKB........ ha! ha! ha! ha!

Dan durfde ze nog te beginnen over bevoordeling van buitenlandse bedrijven op binnenlandse ondernemers, daar moet ook voor worden gewaakt in dit verdrag.... ha! ha! ha! ha! Daar is nu al grote ongelijkheid, neem de brievenbusmaatschappijen, die hier aanmerkelijk minder belasting betalen, dan de binnenlandse bedrijven.... En hou maar op, dat dit heeft te maken met het niet willen opleggen van dubbele belastingen, dat is een grove leugen!!! Trouwens voor grote Nederlandse bedrijven is het heel simpel, om in het buitenland een 'hoofdkantoor te vestigen' (lees een brievenbusfirma.....), maar Ploumen durft dan wel het midden en kleinbedrijf te noemen, jezus wat een oplichter!!!

Uiteraard heeft Ploumen het volste vertrouwen in internationale rechtbanken, die dit verdrag moeten bewaken, daar heeft ze dan ook alle redenen toe, neem de claims van bedrijven als Philip Morris, dit bedrijf heeft Australië aangeklaagd en zal die zaak hoogstwaarschijnlijk winnen.....

Ploumen stelde dat de VS ook haar voordeel kan doen, met de wijzigingen die zij wil aanbrengen in het verdrag, daar men daar ook tegen dergelijke verdragen is..... ha! ha! ha! ha! Ja, maar helaas zijn daar al een aantal van dit soort verdragen gesloten, waar niets meer tegen te doen is, daar de grote bedrijven de politici in de zak hebben..... Dat is dan ook de reden, dat de aanpassingen die Ploumen wil, niet doorgevoerd zullen worden, juist omdat de politici daar voor een groot deel in de zak van de grote ondernemers zitten!!! Neem de vrijhandelsverdragen, die de VS met landen in Midden- en Zuid-Amerika sloot, deze verdragen zijn allesbehalve in het belang van de burgers en de kleine ondernemers, maar hebben de grote bedrijven uit de VS ongebreidelde macht gegeven, waar de verschillende overheden van die landen, geen bliksem tegen kunnen doen.......

Als Ploumen echt iets wil doen voor de Nederlandse burger, dan zorgt ze als de sodemieter, dat de onderhandelingen over dit verdrag openlijk worden gevoerd, door iedereen te volgen, maar dat wil deze oplichter niet en als ze het zou willen, zou ze het niet voor elkaar krijgen. Daarom is er maar één conclusie mogelijk, onmiddellijk kappen met die onderhandelingen! Weg met de TTIP onderhandelingen en zorg dat bedrijven niet het alleenrecht op bijvoorbeeld het genoom van planten krijgen, waardoor deze bedrijven de boeren, die deze planten willen verbouwen, wereldwijd kunnen uitknijpen!!

Voor meer berichten over leeghoofd Ploumen, klik op het label  met haar naam, onder dit bericht. Dat geldt ook voor het TTIP verdrag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten