Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 maart 2015

NVWA weigert namen te noemen in gevaarlijk vlees schandaal..........

De NVWA heeft afgelopen oktober honderden kilo's rundvlees uit de markt genomen, met mogelijke miltvuur besmetting.......Aldus een rapport van Foodwatch, die dit concludeerde uit documenten, die het via de NVWA in bezit kreeg. Uit de documenten bleek onder meer, dat de NVWA de partij had terug getraceerd naar Slowakije, waar na de verkoop van het vlees aan een Nederlands bedrijf, miltvuur werd vastgesteld. Vlees werd teruggehaald uit restaurants, slagerijen en supermarkten. Echter een fiks deel van deze partij ontbindend kadaver was al verkocht en geconsumeerd.......

Foodwatch heeft via de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) geprobeerd de namen van de betreffende bedrijven te achterhalen, echter dit heeft de NVWA geweigerd 'vanuit de angst dat bedrijven onevenredig benadeeld zouden worden.......' Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!! Waar slaat 't op? Mag je als klant niet meer weten wie eventueel erg foute producten op de markt brachten en waar die op de markt werden gebracht??? Sterker nog: mag je niet weten, of je toevallig zelf van dit vlees hebt gegeten!!! De NVWA is toch een inspectieorgaan dat voor de volksgezondheid (voor de bevolking) in het leven is geroepen??? Het is godverdomme al een schande, dat de hele inspectie in Nederland is samengebald in één organisatie, die met minder dan een kwart van het personeel zit, dan de eerdere inspectieorganen bij elkaar hadden. Vandaar dat dit lamme orgaan ook zo bijzonder weinig doet, de menskracht ontbreekt eenvoudig. Dit is voornamelijk te danken aan het CDA, met de VVD op de bok natuurlijk! Inspecties zijn maar lastig voor ondernemers en die groep doet nu eenmaal alles uiterst netjes, zoals uit bovenbeschreven geval weer eens blijkt!!!

Beste lezer; nogmaals mijn advies: stop met vleeseten, dan hoeft u zich nooit meer af te vragen, of uw gekochte stuk kadaver niet besmet is met het e.e.a., bovendien doet u daar uw organen, het milieu en het wereldvoedselprobleem een grote dienst mee!!

Zie ook: 'Dijksma gaat haar best doen, 'beestachtigheden' tijdens veetransporten te voorkomen.......... OEI!!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten