Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 maart 2015

Hubert Smeets fantaseert er lekker kwaadaardig op los: na Boris Nemtsov is de jacht geopend in Rusland!!!

In Buitenhof gisteren de kwaadaardige fantast Smeets, met angst- en haatzaaierij voor en tegen Rusland. Deze knuppellul, die samen met figuren als volksverlakker Hofland, de NRC tot een neoliberaal, gezagsgetrouw pulpblad maakt, gaf o.a. commentaar op de moord, de avond daarvoor op de Russische 'oppositieleider' (kijk dat klinkt al meteen lekker negatief voor de Russische regering) Boris 'boef' Nemtsov. Volgens Smeets is dit een duidelijke politieke moord, de jacht is geopend op alles en iedereen, die kritiek heeft op Putin........ Weet deze praatjesmaker veel? Bijvoorbeeld dat Nemtsov gelieerd was aan de maffia, dat hij een 'playboy' was, die waarschijnlijk door jaloezie en wraakgevoelens een heel leger aan vijanden had, dit nog buiten het feit, dat banden met de maffia maar al te vaak dodelijk blijken te zijn...... Gelukkig wist Alexander Münninghoff dit wel te vertellen, dezelfde ochtend op Radio1 in OVT. Je kon overigens duidelijk aan Münninghoff horen, dat hij niet echt vrijuit durfde te spreken, daar je ronduit vijandig wordt behandeld, wanneer je niet meegaat in de stroom anti-Russische propaganda, die hier dagelijks over je wordt uitgestort........

Trouwens daarover gesproken, media en de propaganda: een paar weken geleden durfde een enorme klootzaak te beweren, dat in Nederland journalisten, die zowel voor als tegen Rusland schrijven, worden bedreigd...... Natuurlijk had deze oorlogshitser moeten zeggen, dat de journalisten en opiniemakers, die tegen de anti-Russische propaganda ingaan, worden bedreigd..... Anders zou zo'n 98% van alle journalisten en opiniemakers bedreigd worden.... ha! ha! ha! ha! Bovendien, reken maar, dat als er bewijzen zouden zijn, dat figuren als Smeets bedreigd zouden worden, dit de volgende dag met chocolade letters voorop de anti-Russische Telegrof (en de NRC) zou staan!!!

Dat Nemtsov eigenlijk door Putin is vermoord, is volgens Smeets wel duidelijk, daar Nemtsov in het zicht van het Kremlin is vermoord........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Smeets, weet jij wel hoe groot het Kremlin is? Belachelijke janjoker!! Dus als er morgen iemand in de Houtstraat, de Plaats, of op het Plein, in het zicht van het Binnenhof, zou worden vermoord, moet je dus volgens Smeets als eerste aan een politieke moord denken, ook al is het iemand met maffia connecties..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voorts wist Smeets te vertellen, dat Rusland zelfs nadenken heeft verboden en het op de rand van fascisme staat.......*
Deze enorme fantast werd 'geïnterviewd' door Pieter Jan Hagens, die uiteraard z'n huiswerk niet had gedaan en als een schaap de praatjes van Smeets, als zoete koek slikte, ongelofelijk!!!

* Voor meer details zie: ' 'Hans Bax heeft ervaring met de Russen, daarom weet hij, dat ze vlucht MH17 uit de lucht hebben geschoten..........'

Zie ook: 'Peter d'Hamecourt verklaart Rusland in 2 delen de oorlog......'

        en: 'Hubert Smeets en zijn deskundige kijk op 'spionerend' Rusland........ OEI!!! Als dat maar goed gaat!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten