Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 maart 2015

Dijsselbloem, de mooie cijfers van het CPB zijn door de burgers gemaakt........ ha! ha! ha! ha!

Het CPB cijfergoochelinstituut kwam gisteren met ramingen voor de economische groei in 2015 en ja hoor, wonder boven wonder, de economie gaat met 1,7% stijgen dit jaar!! U weet hoop ik wel, dat het CPB hier voorspellingen doet en dat die voorspellingen nooit uitkomen, het CPB is dan ook niets meer, dan en club brave, topverdienende hufters, die propaganda moeten maken voor de regering...... Geen reden voor de media, om niet alom hosanna te roepen, al was het voor sommigen wel met een klein voorbehoud.....

Zo niet voor Dijsselbloem, totaal geen voorbehoud en hij gebruikte deze 'succes cijfers', voor 'slim' campagne voeren, hij klopte zichzelf niet op de borst, maar het Nederlandse volk, die dit voor elkaar heeft gebokst........ ha! ha! ha! ha! ha! Dus u weet 't, dat u werkloos bent geworden, is geheel aan uzelf te danken, niet aan het waardeloze afbraakbeleid van Rutte 2 en Dijsselbloem in het bijzonder....... Dijsselbloem stelde, dat de moeilijke hervormingen en bezuinigingen, opgelegd aan het volk, de prestatie was, die dit volk zelf heeft geleverd..... ha! ha! ha! ha! De vuile bedrieger, reken maar dat er gisteren flink wat mensen waren, die door dit kutkabinet in de problemen zitten, hem vervloekt hebben om zijn arrogante, misleidende praatjes, waar haalt deze kraakstemidioot het vandaan???? De mini opleving heeft dan ook niets met het beleid van Dijsselbloem en Rutte 2 in het groot te maken, maar met een 'na-ijl effect' op de Duitse economie en de scherpe daling van de olieprijs en de daling van de euro t.o.v. de dollar!!!

Vanmorgen durfde drollenpoetser Dijsselbloem over de gaswinning geen antwoord te geven op de vraag, hoe groot de schade van de verminderde gaswinning mag worden, tot Rutte 2 zal zeggen, dat die schade te groot wordt, ten opzichte van de veiligheid voor de Groningse bewoners van het aardbevingsgebied. Met andere woorden: welk bedrag aan schade, door vermindering van de gaswinning, zal te groot zijn, om de beslissing te nemen, de gaswinning niet verder terug te schroeven t.b.v. de veiligheid van de Groningers. Dat kon Dijsselbloem niet zeggen, wel wees hij nog even op de 'mooie cijfers' van gisteren, de goochelcijfers van het CPB, zoals hierboven beschreven.......... De goochelcijfers van het CPB ziet Dijsselbloem als een buffer, die het verlies aan aardgaswinsten goed zal maken....... De 'CPB-buffer', als een fata morgana!!! Sterker nog de topgraaiende nitwit stelde zelfs dat er geld genoeg is voor lastenverlichting, dit alles gebaseerd op een voorspelling......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze oelewapper is godbetert niet alleen minister van Financiën, maar ook nog eens voorzitter van de Eurogroep, ongelofelijk!!!

Dijsselbloem? Een koekwous en bedrieger van formaat!!!

Voor meer berichten over deze flapdrol, klik op het label 'Dijsselbloem, onder dit bericht. Dit geldt ook voor meer fantasiecijfers, die door het 'CPB' werden aangeleverd.

Zie ook: 'CBS goochelt er lustig op los, het aantal faillissementen in februari, is met 7 gedaald, t.o.v. van Januari 2015, terwijl de cijfers van hetzelfde CBS een stijging van 6 laten zien..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten