Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 7 maart 2015

BP gaat Egyptische dictatuur steunen met een injectie van 12 miljard dollar.....

BP steekt 12 miljard dollar in een gasproject in Egypte. Het beleid van juntaleider al-Sisi (is die niet van Coca-Cola?) werpt dus vruchten af, het land ontdoen van 'ongedierte......' Dit 'ongedierte' wordt vernietigd met doodstraffen, middels massa-schertsprocessen, tegen meer dan 500 mensen, terwijl de oud dictator Mubarak nog net niet wordt bedankt, voor z'n keiharde, bloederige optreden tijdens de 'Arabische Lente'.

Al wil het met de toeristen nog niet zo lukken in Egypte, de multinationals staan al weer te trappelen om steekgelden te betalen, om zo mee te mogen vreten uit de grote ruif van de Egyptische bevolking. Bij dit soort grote investeringen, zijn altijd meerdere Egyptische militairen betrokken, dus wat dat betreft, is BP wel héééééél maatschappelijk verantwoord bezig....... Niet dat dit vreemd is, als het om het geteisem gaat, dat de top van de oliebedrijven bevolkt.....

Wat een zooitje!! En als u denkt, dat de VN (-mensenrechtenraad), of westerse regeringen hier wel bezwaren tegen zullen hebben, hebt u het helemaal mis!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten