Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 maart 2015

Ard van der Steur's kasteel heeft een stinkende staart.......... OEI!!!

Gisteren las ik op GeenNieuws (via WaarinHolland), dat de zaak van der Steur toch omgeven is van een dikke, bijna snijdbare stank..... Wat dan ouwe zeikerd, hoor ik u wanhopig in uw hersenpan krijsen, terwijl u een cadeau aan van der Steur afgeeft bij PostNL, een blijde boodschap die u net op de toilet had 'gebakken'. Welnu, niet langer gedraald: van der Steur woonde in 'Huis te Warmond' (of in oud Nederlands: 'Huys te Warmont') ten tijde van de subsidie verstrekking, die werd verkregen voor het renoveren van dit 'optrekje' kosten? € 437.362,--!!! Ja ja geen kattenpis. Maar 't wordt nog 'leuker': van der Steur was ten tijde van de aanvraag voor die subsidie, voorzitter van de stichting 'Huis te Warmond' en raad u eens wie er penningmeester is van die stichting.....?? VVD holhoofd Stef Blok, de gesel van de huurders*.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, niets aan de hand hoor, dat is volkomen legaal, zo hadden 'we' de wet en regelgeving geconstrueerd in de Tweede kamer!!!! Maakt 't uit, dat dit soort wet en regelgeving geheel krom is, anders gezegd: met dit soort wet en regelgeving werd en wordt** misdadig gedrag gelegaliseerd ...... Deze twee, toen al 'prominente' VVD'ers (echt iets om trots op te zijn), hadden er totaal geen moeite mee, om de gemeenschap een stevige poot uit te draaien. Terwijl van der Steur geld genoeg had en heeft!!!

Daar kom ik op het volgende punt: zoals gezegd van der Steur zou aardig in 'de slappe was' zitten, hij is dan ook eigenaar van meerdere bedrijven. Nu hij minister van Veiligheid en Justitie is, staan die bedrijven 'op afstand', of zoals wordt gezegd: 'juridisch veilig geparkeerd.....' U weet wel, zoals bij VVD grofgraaier Jorritsma, die mede eigenaar is van Jorritsma Bouw. Sinds ze burgemeester is in Almere, staat dit bouwbedrijf, wat betreft haar inbreng, ook zogenaamd de koelkast.... Wel hééééél toevallig, dat Jorritsma Bouw (het onderdeel dat kantoor houdt in Almere, aan Randstad 2003) flink is gegroeid, sinds haar burgemeesterschap daar!!! Terug naar van der Steur: één van zijn bedrijven 'Legal Tree Van der Steur Advocatuur' (welke juridische, niet illegale boom???? ha! ha! ha! ha!), is geheel toevallig ook gehuisvest in het kasteel waar van der Steur woont....... ha! ha! ha! ha! ha!

De VVD? Een ordinaire grofgraaiende, corrupte boevenbende!!!

* Niet alleen de 'gewone huurders' zijn flink gepakt, maar ook de arme huurders, moeten jaarlijks vele euro's meer betalen, ondanks de hogere huurtoeslag, terwijl ze letterlijk geen cent meer kunnen missen..... Let wel: daar zitten veel huurders tussen, die recht hebben op steun van de voedselbank, maar zich daarvoor schamen waardoor ze daar geen producten halen, of ze kunnen niet op eigen kracht naar zo'n winkel. Dat laatste geldt overigens voor aardig wat 70 plussers en mensen die slecht ter been zijn.....

** De regels zijn veranderd, maar gelooft u mij maar, daar valt genoeg te halen voor lieden die het niet zo nauw nemen, op het gebied van integriteit, zoals de gemiddelde VVD politicus........

Zie ook: 'Ard van der Steur: een grootgebruiker van de klassenmaatschappij.........' Zie ook de anonieme reactie bij dat bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten