Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 8 februari 2015

Bram van Ojik: door opkomst (extreem) rechts is linkssss antwoord nodig........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Van Ojééé, ik bedoel Ojik van 'GroenLinks' durfde gisteren op het congres van zijn volksverlakkers partij te zeggen, dat links een front moet vormen tegen het opkomen van rechts (en extreem rechts, al durfde hij dat er geloof ik niet aan toe te voegen..).........

Goed plan van Ojik, maarrrrr hoe zit het met het 'linkse' gehalte van jouw eigen partij, mooie flapdrol, als je ziet waar GL in de Kamer mee akkoord ging de laatste 4 jaar, is het linkse gehalte ver te zoeken bij jouw eigen partij. Het is als met het 'groene' gehalte van 'GroenLinks': (kiezers)bedrog van de bovenste plank!!

Zo zit GL in het Amsterdams college, maar vindt het wel normaal, dat de stad jaarlijks een groot aantal uiterst vervuilende fabrieken dag en nacht heeft draaien, vlak bij het centrum: cruiseschepen...... Om die aantrekkingskracht te blijven behouden voor de stad, steekt ook Amsterdam fiks wat belastinggeld in de nieuw te bouwen sluis bij IJmuiden, voor...... nog grotere cruiseschepen!!!!!

De totale kosten zijn 848 miljoen, waarvan 129 miljoen voor Amsterdam........ 'Gelukkig' is die nieuwe sluis tevens een geval van twee vliegen in één klap: ook de grote schepen met steenkool kunnen dan naar het Amsterdams havengebied, zodat ook het verder verkloten van het klimaat gewaarborgd blijft, met behulp van 'GroenLinks', wel te verstaan!!! Wat een goor hypocriet zooitje, bah!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten