Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 januari 2015

Zijlstra wil minitanks voor politiebewaking............ ha! ha! ha! ha! ha!

Superlangstudeerder en VVD kwaadaardigheid Zijlstra is de laatste week 'dapperder' dan ooit te voren, het ene pleidooi na het andere rolt uit z'n grinnikende rotkop, die hij daarvoor iets meer op vals ernstig heeft gezet. Gisteren was het de bewapening van agenten, die objecten tegen terreur moeten bewaken. Zijlstra had vernomen, dat de twee agenten, die bij Charlie Hebdo buiten stonden, met een pistool bewapend waren en de terroristen met machinegeweren.......

Kijk, zelfs toen Zijlstra nog jong was, wist men dat hij een hufter was, maar door het lange studeren zijn z'n verstandelijke vermogens er ook al niet op vooruit gegaan, laat staan dat hij weet, dat je wel ergens 24 uur per dag op wacht kan staan, maar dat je daarbij niet constant je wapen op voorbijgangers gericht kunt houden, doorgeladen wel te verstaan. Ik bedoel, zelfs iemand met een djellaba en baard, mag je niet zo maar op de korrel nemen. De moslimterroristen, laten het trouwens wel uit hun hoofd, om in het westen zo gekleed een aanslag te plegen, desnoods gaan ze 'netjes geschoren in driedelig pak' naar de plek, waar ze hun laffe, psychopathische daad gaan plegen. Dat betekent voor bewakers, dat ze altijd achter zullen lopen, bij een aanslag, immers de daders kunnen ter plekke, desnoods verborgen tussen het publiek, hun wapens pakken, mocht dat te ingewikkeld zijn, kan een handgranaat binnen een paar tellen de bewakers uitschakelen. Vandaar dat je bijvoorbeeld bij ambassades, die bewaakt worden, gepantserde observatieposten van de politie hebt staan...... Dat was Zijlstra nog niet opgevallen, hij zit tenslotte pas twee weken in de Kamer....... Alsof je met een pistoolschot, niet net zo hard aan je eind kan komen, dan met een schot uit een machinegeweer.......

Wat Zijlstra dus eigenlijk wil, is politie en leger op elke hoek van de Nederlandse straten, de vol-idioot!!! (mooi germanisme hè!) Het zou me voorts niet verbazen, dat hij er geen bezwaar tegen zou hebben, als het parlement i.h.k.v. de staatsveiligheid buitenspel zou worden gezet, wedden dat hij dan wel 'een mooie bestuursfunctie' op zich wil nemen?????
Zijlstra is lid van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie...... ha! ha! ha! ha! Gezien waar hij en de rest van de partij voor staan, zou de naam als de bliksem veranderd moeten worden!!! Dat is overigens al een aantal decennia zo.

Nog even over de pistolen en dan m.n. de schietkunst van de politie: we hoeven niet bang te zijn, dat eventuele terroristen bij tijdige herkenning, niet worden uitgeschakeld door de politie, dat hebben diverse 'schietincidenten' de laatste 20 jaar wel uitgewezen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Zijlstra wil oorlogsrecht toepassen op teruggekeerde islam pubers........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten