Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 december 2014

Schippers politicus van het jaar voor Kees Boonman...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat zegt veel over de 'kwaliteit en onafhankelijkheid' van deze 'politiek commentator....'

Vorige week donderdag liet Boonman op Radio1 weten (rond 14.15 u.), dat wat hem betreft de totaal wanpresterende blunderkut en hufterige kwaadaardigheid, VVD minister van Volksgezondheid Schippers, politicus van het jaar is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de Trostrut het vandaan??

Schippers: -wenst geen wettelijke maatregelen, te nemen om de voedselveiligheid te waarborgen, zoals een betere inspectie op de vleesverwerkende industrie, waardoor jaarlijks 40 mensen overlijden en maar liefst 20.000 mensen ziek worden, -weigerst de Diane-35 pil van de markt te halen, een uiterst gevaarlijke anticonceptiepil, -weigert iets te doen aan het gebruik van suiker, zout en fout vet, ondanks dat ze zogenaamd zo bezorgd is over obesitas en dan vooral bij kinderen. Buiten dat de genoemde stoffen ook tot veel andere lichamelijke problemen kunnen leiden, -weigert drugstesten te faciliteren, ondanks, dat dit doden en andere ellende kan voorkomen en de gebruikers kunnen waarschuwen voor harddrugsgebruik, -heeft de GGZ flink uitgekleed, o.a. door eigen bijdragen in te voeren in die zorg, waardoor veel psychiatrisch patiënten zorg mijden en daarna bij problemen zorgen voor grote (belasting)kosten, als ze zich het leven al niet benemen, want dat daar een fiks aantal extra suïcides te zien moeten zijn, is een ding dat zeker is!! -weigert de tabaksindustrie te gebieden, extra verslavende stoffen, buiten nicotine, uit tabak te halen, -weigert de farmaceutische industrie aan te pakken vanwege veel te hoge prijzen, enz. enz. In een paar gevallen noemde ik het al, maar voor al deze zaken geldt, dat ze zorgkosten opdrijvend zijn!!!

Nee, echt een geweldige minister, die Schippers........

Kortom laat u nooit weer foppen door de over een reusachtige meeuwenflats getilde hufter Boonman, die godbetert op Radio1 politiek commentator mag spelen......

Voor een aantal smerige streken en blunders van Schippers, klik op haar naam, onder dit bericht, dat geldt natuurlijk ook voor Boonman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten