Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 7 december 2014

Paul van der Lugt zendt kersttoespraak W.A. toch uit, na aandrang van 'z'n vrouw.....'

In het megadomme Mediaforum afgelopen vrijdagmorgen (Radio1), topgraaier Paul van der Lugt, de koning van RTV Utrecht. Hier antwoordde hij op de vraag, nu de kersttoespraak van W.A. ook bij de commerciëlen mag worden uitgezonden, of hij dat dan ook op de regionale zender gaat doen. Nou, dat was hij eigenlijk aanvankelijk niet van plan, maarrrrr na een nachtje slapen en een raket gevuld met aandrang ingebracht te hebben gekregen door 'zijn vrouw', was Paul om......... Dus Paul en 'z'n vrouw' gaan de kersttroononrede uitzenden.'t Is maar dat u het weet, dienaren van RTV West.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat is dat voor een autocratische gek???

Trouwens ik was in de veronderstelling, dat de regionale omroepen, de kersttoespraak altijd al uitzonden...Ik kijk zelden naar de regionale omroep en de kersttoespraak op NPO 1 (Ned 1) interesseert mij al helemaal niet, laat staan dat ik deze bij de regionale omroep zou willen zien. Als ons nationale waterhoofd een schuiver maakt, haalt dat vanzelf de fora op het internet.

Hé Utrechters, wordt wakker en eis bij de provincie, dat ze de megalomane kwast van der Lugt, nog voor de kerst de straat op schoppen!!!

De regionale omroepen zijn bij uitstek organen voor dik verdienende baasjes (m/v, hoewel, zijn er vrouwelijke directeuren bij de regionale omroepen?), die zoveel mogelijk overnemen van de NOS, of de NTR en wat ze dan zelf produceren, is het aanzien meestal niet waard, zie de kijkcijfers van TV West....... Kortom grote belastinggeldverspilling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten