Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 december 2014

Benno Baksteen en vlucht MH17: niet over oorlogsgebied vliegen, is geen optie........ AUW!!!

Vanmiddag hoorde ik luchtvaartdeskundige Benno Baksteen op BNR (na 12.00 u.). Hij sprak over het pleidooi van een luchtvaartautoriteit, voor het van te voren waarschuwen van vliegtuigpassagiers, dat hun vlucht over oorlogsgebied leidt...... Daar is Baksteen het niet mee eens, volgens hem kan je niet voorkomen, dat vliegtuigen over oorlogsgebied vliegen, omdat er simpelweg te veel gebieden zijn, waar oorlog wordt gevoerd....... Wat een gelul! Je zag het met vlucht MH17,  een KLM vlucht uitgevoerd door Malaysia Airlines, die vloog over oorlogsgebied, maar wel als één van de weinige maatschappijen, die dat deden, door de rest van de luchtvaartmaatschappijen werd dat gebied gemeden....... Hoezo kan dat niet? Omdat de reis anders te duur wordt? Wat is belangrijker, winst of een mensenleven?

Baksteen stelde verder, dat het maar een klein risico is, en dat 'hoort erbij.........' Met andere woorden: met het risico dat jouw vliegtuig wordt neergehaald, moet je maar leren leven, we lopen immers elke dag zoveel risico's....... Het is dat 't zo triest is, anders zou je je werkelijk alweer doodlachen, ongelofelijk!!!
Baksteen is oud piloot, buiten dat je niet over oorlogsgebied hoeft te vliegen, is het hem zeker nog nooit opgevallen, dat het grootste deel van het aardoppervlak uit water bestaat: de laatste zeeslagen werden in WOII uitgevochten, bijna 70 jaar geleden.........

Het is duidelijk: het vliegen over oorlogsgebied, wordt alleen gedaan om de kosten te drukken en Baksteen is een 'goede' lobbyist van de luchtvaartmaatschappijen!!!

Trouwens nog even over rampvlucht MH17: vanmorgen las ik nog eens, dat de luchtverkeersleiding in Kiev, de gezagvoerder van MH17 heeft opgedragen, om lager te gaan vliegen........ Logisch dat de onderzoeksgegevens van de zwarte doos niet worden vrijgegeven, er zijn 'iets' teveel aanwijzingen, dat de neonazi kliek van Porosjenko verantwoordelijk is, voor het neerhalen van vlucht MH17. Voorts moeten de KLM en Rutte 2 vervolgd worden voor dood door schuld, zij hadden nooit toestemming mogen geven aan vlucht MH17, om over Oekraïens oorlogsgebied te vliegen en dragen daarom de verantwoording voor de daarop volgende vreselijke ramp.

Voor meer berichten over vlucht MH17, klik op 'vliegramp', onder dit bericht.
Zie ook: 'Maleisië mag eindelijk ook officieel deelnemen aan onderzoek naar neerstorten MH17'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten