Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 november 2014

Zorreguieta, het wordt hem in Argentinië te heet onder de voeten, vandaar dat hij nu in een rolstoel zit........

Het Radio1 nieuws kon er gistermorgen maar geen genoeg van krijgen: Jorge Zorreguieta bezocht afgelopen zondag, gezeten in een rolstoel, een polo wedstrijd...... De fascist Zorreguieta is mede verantwoordelijk voor het martelen en doden van zijn ondergeschikte ambtenaren, tijdens het schrikbewind van Videla in Argentinië...... Radio1 bracht het bericht, alsof heel Nederland, met deze gore tyfushond meeleeft..... Met excuus aan de 4voeters, die vergeleken met Zorreguieta uiterst edele dieren zijn!

'Gezeten in een rolstoel', waar doet me dat aan denken...? Oh ja, aan de smerige fascistische massamoordenaar, verkrachter, beul en ontvoerder Pinochet, die liet zich ook rondrollen, zolang hij huisarrest had in GB. Bij zijn terugkomst in Chili, was de schoft plotsklaps geheel opgeknapt en maakte nog net geen vreugdedansje onderaan de vliegtuigtrap..........

Altijd handig, als je van de vreselijkste misdaden wordt verdacht, de zielenpiet uit hangen........

De dochter van deze schoft is hier gebombardeerd tot koningin....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoeveel bewijs heeft u nog nodig, om voorgoed een streep onder het corrupte, belastingvretende koningshuis te zetten???!!

Zie ook: 'Maxima voor het eerst over haar 'ernstig' zieke vader.....'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten