Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 november 2014

Teeven weigert meer Syrische vluchtelingen toe te laten....... Voordewind pikt 't niet...... ha! ha! ha! ha! ha!

Teeven weigert, tegen de wens van een groot deel van de Kamer in, meer Syrische vluchtelingen op te nemen. Let wel: het gaat niet om 'gelukzoekers', of 'kansloze asielzoekers', maar om vluchtelingen uit oorlogsgebied, waar de regio al lang niet meer aan veilige opvang kan voldoen!!! Natuurlijk zitten er veel kinderen tussen die vluchtelingen, de Amsterdamse boerenlul Teeven, moet dit eens aan de witte Nederlandse jeugd vertellen, die hij vorige week 'zo begaan' voorloog*......... Volgens Teeven zijn er nu al teveel van die vluchtelingen en zijn er te weinig opvang mogelijkheden...... 'Opvang mogelijkheden' die hij zelf liet sluiten!!

De Telegraaf meldde vanmorgen het helemaal eens te zijn met Teeven, alsof dat een vraag was... ha! ha! ha! Het is als voor WOII, toen was de Telegraaf ook tegen opvang van: gevluchte Duitse Joden, Duitse Roma en Sinti, Duitse homo's en Duitse politieke vluchtelingen....... Naast al het haatzaaien, waar deze krant toen ook al goed in was, niets nieuws dus!!!

Volksverlakker Voordewind van de 'Christen'Unie, sprak zijn ongenoegen uit over de weigering van Teeven, meer Syrische vluchtelingen op te nemen, bij BNR (na het nieuws van 12.30 u.). Wedden dat deze hypocriete christen 'gewoon' het uiterst inhumane kabinet Rutte 2 blijft steunen, als Teeven bij zijn weigering blijft??!!

* 'Teeven 'liegt' kinderen voor en dat op de Internationale Dag van de Rechten van het Kind..........'

Zie ook: 'Teeven: geen plaats in de herberg voor 'uitgeprocedeerden', zelfs niet in de stal.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten