Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 november 2014

PvdA een echte 'democratische' partij...... Maar oh wee, als je de partijdoctrine ter discussie stelt!!

Gisteren werden twee politici uit de PvdA gezet, het waren Turken, oh nee, het waren Nederlandse Turken........ De twee konden zich niet vinden in het 'integratiebeleid' van de wanpresterende PvdA slaapbol Asscher, die ongelofelijk genoeg minister en vicepremier is, waarmee de twee weigerden hun vertrouwen uit te spreken in Asscher en daarmee in feite het asociale beleid afwijzen, dat door de PvdA, samen met de VVD wordt uitgevoerd....... Nu meen ik toch meermaals in de loop van de jaren te hebben gehoord, van diverse PvdA politici, dat de PvdA een partij is waar men nadenkt en dat er wel degelijk meningsverschillen mogen bestaan in de Tweede Kamerfractie, een democratische partij dus, zou je denken..... Nou dat leugenachtige sprookje werd gisteren keihard onderuit gehaald!!

Wat betreft de reden, Asscher zou de Turkse organisatie Milli Görüş negatiever afgeschilderd hebben, dan in een rapport werd aangegeven: Milli Görüş is ronduit een fascistische organisatie. Deze religieus, nationalistische organisatie, zou zich beijveren voor de integratie, emancipatie en participatie van haar leden in de maatschappij. Terwijl deze uiterst agressieve organisatie, de Nederlanders van Turkse komaf, bij de 'Turkse les' wil houden (zoals de autocratische Turkse president Erdogan, nu openlijk propageert) en daarvoor ongeoorloofde druk uitoefent op deze Nederlanders. Een heel gore organisatie dus, maar dat wist men bij de PvdA al minstens 14 jaar, de twee PvdA politici van Turkse komaf, zijn dan ook doelbewust misbruikt door de PvdA top, puur en alleen voor het trekken van kiezers, met dezelfde komaf....

Lea Bouwmeester, een vervelende PvdA oplichter, was vanmiddag te gast in Kots Kamerbreed op Radio1. Zij vertelde ontzettend te balen, dat het hier over gaat en niet 'over al het moois dat wij voor Nederland willen.....' ha! ha! ha! ha! Moois als: -een top werkloosheid (van ruim meer dan 1 miljoen werklozen, ook met werklozen uit de bijstand en degenen die daar geen recht op hebben...), -een record aantal faillissementen en huisuitzettingen, -4,5 miljoen mensen, die tegen, op, of onder de armoedegrens moeten leven, -een groot aantal suïcides door financiële problemen en de bezuinigingen op de GGZ, -een studielening, die voor veel jongeren een belemmering zal zijn, om nog te gaan studeren, enz. enz.

Bouwmeester vervolgde met te zeggen, dat ze ontzettend, wezenloos (dat was ze al) en intens is geschrokken van de uitlating tegen Marcouch, dat Allah hem moge straffen, een uitlating gedaan, door één van deze twee PvdA politici....... ha! ha! ha! ha! Bouwmeester was nog nooit zo geschrokken, zo stelde ze, dus zelfs niet door de moord op van Gogh, of het neerstorten van vlucht MH17...........

Bouwmeester moest nog even extra opmerken, dat de PvdA met veel belangrijker zaken bezig is, zoals het scheppen van banen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! jezus is dat ff lachen, wat kan dat mens aantoonbaar ongelofelijk dom liegen! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor nog een 'mooi' bericht over leeghoofd Bouwmeester, klik op haar naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten