Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 november 2014

Martin van Rijn plat op de 'ouderenzorg bek!'

PvdA oplichter van Rijn ging plat op z'n oplichtersbek toen uitkwam, dat zijn vader had geklaagd over de verzorging van zijn moeder, in een tehuis dat hij eerder helemaal de hemel in prees. Op aandringen van zijn ambtenaren, werd in de berichtgeving over die zwaar tekort schietende behandeling, niet verteld dat het hier om de vader van van Rijn ging, dat is maar lastig uit te leggen aan de bevolking, die hij keer op keer durft te zeggen, dat er niets mis is met de bezuinigingen op ouderenzorg en dat de kwaliteit van die zorg gewaarborgd is.... Helaas, het plan mislukte en gelukkig werd geopenbaard dat het hier om de vader van van Rijn ging. Gisteravond zou de vader van van Rijn bij Pauw te gast zijn, maar die zag er vanaf, 'vanwege de ontstane consternatie....' ha! ha! ha! ha! ha! Ik zou wel eens willen weten, wat van Rijn zijn vader allemaal heeft toegebeten, nadat e.e.a. uitkwam en hoe hij zijn vader onder druk heeft gezet, niet naar Pauw te gaan....... Ongelofelijk weer, jezus wat een schoft!

Eén ding is duidelijk, er voltrekt zich een nationale ramp in de ouderenzorg, waarbij alle ellende, die we tot nu toe hebben gezien, zoals 80 plussers die al drie keer moesten verhuizen, vanwege het inhumane, schofterige beleid van hare VVD kwaadaardigheid Schippers en haar sidekick, volksverlakker van Rijn, nog maar kinderwerk is! 

Zie ook: 'Martin van Rijn, hijgend en zwetend over het 'heilzame werk', dat hij en het kabinet uitvoeren'
        en: 'Van Rijn: Zorg is geen zorg voor super-aso Martin van Rijn, of waarvoor betaalt u nu eigenlijk belasting?'

2 opmerkingen:

  1. Deze regering geeft liever geld uit aan het renoveren van een paleis of het Binnenhof, dan aan de zorg. De vader van Van Rijn en waarschijnlijk ook zijn moeder zullen hier nog de zure vruchten van gaan plukken. Een bezoekverbod zal het minste zijn en anders zorgt het personeel wel voor een onhoudbare situatie met de beide heren. Wat het meeste kwaad maakt en zeer doet is de blijvende ontkenning van staatssecretaris Van Rijn. Hij heeft het zelfs in (P)auw over "die vrouw", "die vrouw" is wel zijn MOEDER! Een participatiemaatschappij opdringen, maar zelf niet participeren in de zorg aan moeder. Je moet maar durven! En inderdaad dit is nog maar kinderwerk bij wat er na 1 januari 2015 gaat gebeuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie, ik ben het geheel met u eens, maar dat zal u niet verbazen.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen