Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 november 2014

Bleker breekt het nieuws! Hij zou verantwoordelijk zijn voor verspreiding vogelgriep!!!

CDA's natuur vernietiger, paardenbeffer, sjoemelaar en kippenneuker Bleker, leek het wel gepast, zijn visie op de vogelgriep uitbraak te geven. Volgens deze superhufter zijn trekvogels de schuldigen. Waarom de uitbraak dan juist in bedrijven plaatsvindt, waarvan de dieren opgesloten zitten is een raadsel. Met belachelijke voorbeelden wordt dit verklaard: bijvoorbeeld hoe een muis, die door trekvogels is onder gepoept, daarna inbreekt in de stallen van intensieve martel boeren en daar het virus verspreidt....... ha! ha! ha! ha!

Maar terug naar het 'brekende nieuws': volgens nog onbevestigde anonieme bronnen, heeft Bleker het virus meegenomen uit Azië. Hoe kan dat dan Azijnpissert, vraagt u zich wellicht vertwijfeld af, terwijl u uw smartphone aan een baksteen bindt, om die bij de plaatselijke poelier door de winkelruit te werpen. Welnu, de regering van Mongolië was zo dom om Bleker als adviseur te vragen, zodat men daar veehouderij op het smerige niveau kan brengen, dat wij decennia geleden al bereikten: het houden van zo veel mogelijk dieren en dezen via een zo kort mogelijk, belabberd leven (op zich al een marteling), een smerige marteldood te geven. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld zeugen, al moeten die in de paar levensjaren, die hen 'gegund' wordt, zoveel mogelijk biggen werpen, terwijl ze zich het grootste deel van dit erbarmelijke leven, amper kunnen bewegen. Natuurlijk bezoekt deze hopeloze Groningse hansworst in Mongolië (en waarschijnlijk aangrenzende gebieden), een groot aantal veehoudersbedrijven, iets dat hij in Nederland natuurlijk ook doet, zelfs als hij net terug is uit Mongolië...........

Ik stel dan ook voor, om Bleker preventief te laten ruimen door de NVWA!!! De maatschappij zal er alvast aanzienlijk van opknappen!!

Zie ook: 'Asje van Dijk door het dolle heen, over 'ruiming' van 8.000 niet besmette eenden........'
      
en: 'Pluimveesector in zak en as, na nieuwe uitbraak vogelgriep........ AUW!!!!'

en: 'Dijksma: kippen blijven opgehokt, behalve als ze naar een tentoonstelling moeten.......... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer 'fijne' berichten over Bleker, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten