Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 oktober 2014

Samsom blij met EU klimaattop....... AAJAAJAAJ!!!

Gistermiddag was de grootste bedrieger van de PvdA, leugenaar Samsom bij BNR te horen (rond 13.10 u.), hier vertelde deze oplichter, wiens woorden een houdbaarheid van 30 seconden amper overstijgen, dat hij blij is met de voorstellen, die er voor de EU klimaattop in Parijs* lagen.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Net als bij het Nederlandse energieakkoord is ook dit akkoord veel te weinig en veel te laat, bovendien zal dit uitermate lamme akkoord, alweer net als het Nederlandse, net zo snel haarscheuren, wat zeg ik grote kloven laten zien, in de doelstellingen.....

De grote truc op deze EU klimaattop was, dat men de Oost-Europese landen nog een aantal jaren flink wil laten vervuilen, met hun kolencentrales en smerige industrie, 'gelegitimeerd' door de welgestelde landen in de EU, die de boel steunen met hun emissierechten, of hoe kan je de boel nog harder bedonderen...... U moet maar zo denken, de figuren in de EU hebben geen kinderen en er dus geen belang bij, om onmiddellijk aan de rem te trekken, om zo de aarde voor hen en hun kinderen veilig te stellen....... Of vergis ik me wat die kinderen betreft? Wat betreft de aarde vergis ik me zeker niet!

In Parijs is afgesproken, dat de CO2 uitstoot in 2030 'maar liefst' 40% lager moet zijn, dan in 1990...... ha! ha! ha! ha! Nee, daar gaan we de aarde mee redden voor het nageslacht!!! Met het zwaar ondergraven, al veel te slappe Nederlandse energieakkoord, gaat dit zeker niet lukken, maar ook de uitstoot van de Oost-Europese EU landen, zal tegen die tijd veel hoger liggen. Totaal idioot, VVD hufter Remco Dijkstra vindt 't een goed akkoord, omdat het rekening houdt met de concurrentie....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, Dijkstra en zoals wij allen weten, is concurrentie waanzinnig goed voor het milieu.... ha! ha! ha! ha! ha! De lul legt met deze uiterst domme uitlating, precies de vinger op een van de uiterst zere plekken, in dit klote-akkoord. Ach, zoals u wellicht weet: de VVD blaast nog liever de aarde op, dan dat het de concurrentie 'geweld' zal aandoen!!

* Waarom in Parijs? Alsof het verhuiscircus tussen de peperdure vestigingen, van dit oplichters parlement, nog niet kostbaar genoeg is!!!

Voor meer 'enerverende' berichten over Dijkstra, of Samsom, klik op hun naam, onder dit bericht.

Zie ook: 'Samsom las Hollande de les........ AUW!!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten