Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 oktober 2014

Julius Terpstra wil nog veel meer drugsdoden, dat is namelijk hééééél christelijk!!!

CDJA leeghoofd Terpstra zat vanmorgen in BNR's Jonge Denkers Panel (de naam alleen al.. ha! ha! ha!), hier werd o.a. gesproken over de drugsdoden, die afgelopen weekeinde in Amsterdam vielen. Zowaar gaf deze plork toe, 'wel eens' een stickie te hebben gerookt en...... te hebben geïnhaleerd!! Nu houdt Terpstra het bij sigaretten, het woord drank slikte hij duidelijk net op tijd in...... Nu is hij 'gewoon' tegen drugs, "Je moet het niet meer nemen (gebruiken), waar hebben we 't over, het zijn harddrugs......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat zegt een plork van een partij, die zelf wijnflessen met CDA etiket uitdeelt, dus als harddrugdealer fungeert.... Want dat weet Terpstra natuurlijk niet: alcohol is een gevaarlijke harddrug, die vergeleken met alle andere harddrugs verreweg de meeste schade aanricht, direct en indirect, zowel aan het individu, diens omgeving en de maatschappij in het geheel..... Nee, Terpstra weet wat het beste is: verbieden! Zo weet je tenminste zeker, dat de drugsmaffia lekker blijft verdienen aan het spul en kunnen er nog veel meer doden vallen, die kunnen dan gelukkig geen drugs meer gebruiken, toch.....???

Trouwens nog even over die drugsdoden, er werd in de berichten daarover, niet bijverteld, hoeveel alcohol deze slachtoffers hadden gebruikt, naast de XTC en andere middelen, die werden aangetroffen....... Deze week werd vanuit het Trimbos-instituut en andere organisaties geadviseerd, veel water te drinken bij XTC gebruik. Gisteren hoorde ik, dat er binnen de EU al een aantal mensen, die XTC gebruikten en daar grote hoeveelheden water bij dronken, afgevoerd moesten worden naar het ziekenhuis, waar er zelfs een paar van overleden aan een overmatig aantal liters water.......

Zie ook: 'Trimbos en VVD: XTC testen op dance feesten overbodig.......'

Voor meer berichten over het CDJA leeghoofd, klik op het label 'Julius Terpstra', onder dit bericht.

Zowaar mensen, vanmorgen had BNR goth Kustaw Bessems een column op BNR, waarin hij wees op alcohol als gevaarlijke drug, jammer genoeg nog niet met de vermelding harddrug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten