Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 oktober 2014

Dijsselbloem blijft zich verbazen, maar wijst naar Rutte, die had beter moeten weten, i.p.v. zich te verbazen...... ha! ha! ha! ha! ha!

De zwaar disfunctionerend minister van Financiën was al verbaasd, toen hij hoorde dat Nederland een substantieel bedrag moest nabetalen aan Brussel, vanwege een plots ingetreden grotere economie (die had niemand aan zien komen, anders hadden we zandzakken voor de deur kunnen leggen!). Maar Dijsselbloem blijft zich maar verbazen en niet alleen over het na te betalen bedrag, al moet gezegd, telkens als hij het bedrag ziet, kan hij zijn verbazing niet onderdrukken, zelfs na 20 keer kijken niet...... Gisteren was het ook zover, alleen kwam er toen een extra verbazing bij, zeg maar een 'überverbazing.....' Wat dan hoor ik u al wanhopig gillen, terwijl u uw buurman z'n huis uit sleurt en hem eens stevig op de bek begint te timmeren. Welnu: zijne PvdA verbaasdheid, was uiterst verbaasd, toen hij hoorde dat Rutte verbaasd was over het bericht, dat Nederland ruim meer dan een half miljard euro moet terugbetalen. Des te verbaasder was Dijsselbloem, toen hij van zijn topamtenaar, van de afdeling 'Verbaasuvooralniet' (ja volgt u 't nog?) hoorde, dat Rutte al op de hoogte was gesteld, zo'n 10 minuten voor hij in een thee krans ging met Cameron en andere smerige politieke oplichters. Dus u snapt 't: Dijsselbloem was verbaasd, dat Rutte verbaasd was, dat hij niets van de verbazing, uh ik bedoel van het bedrag wist, dat Nederland moest terugbetalen. Rutte had dit, naast de waarschuwing 'die ruim op tijd was uitgegaan', op de voorpagina van de kranten in Londen kunnen lezen, maar Rutte is niet zo 'van het lezen' en al helemaal niet als de tekst in het Engels is opgesteld, zoals u (en het ministerie van Dijsselbloem) intussen ook begrepen zult hebben.

Dijsselbloem liet verder nog weten, dat hij al wist dat we meer moesten betalen, alleen dat het bedrag hem verbaasde, althans hij wist 't al vorige week maandag, of dinsdag en had daar flink aan zitten rekenen, maar was niet echt verder gekomen dan de som 1+1=2. En eerlijk is eerlijk, dat is al een behoorlijke hersenkraker voor rassufferd Dijsselbloem!!!

Zie ook: 'Rutte en Dijsselbloem nu weer onaangenaam verrast, dat ze als 'leugenachtig' uit de bus komen...... ha! ha! ha! ha!'
       en: 'Dijsselbloem verbaasd over de naheffing van de EU................'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten