Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 september 2014

Uitgever demoniseert Marokkaanse jongeren in schoolboek....

Uitgeverij Malmberg had in een schoolboek voor maatschappijleer de vraag gesteld, of alle Marokkaanse jongens crimineel zijn, waar o.a. de vervolg antwoorden staan: 'Het zit in hun aard om crimineel te zijn' en 'Ze zijn niet slim genoeg om hun school af te maken....'. Terecht veel ophef gisteren in scholenland en de politiek, maar wel behoorlijk hypocriet eigenlijk, als je ziet, hoe deze jongeren in Nederland worden weggezet door de media en de politiek.

Zo mag er openlijk haat gezaaid worden tegen deze jongeren in de Tweede Kamer en bijvoorbeeld een 'krant' als de Telegraaf. Protest uit de hoek van het onderwijs, op deze gang van zaken, is er niet (bij mijn weten), terwijl daar toch de mensen staan, die de Nederlandse jongeren met Marokkaanse wortels, moeten voorbereiden en motiveren voor de maatschappij waar zij de rest van hun leven moeten zien rond te komen.....

Dan vindt men het vreemd, dat deze jongeren schijt hebben aan onze en dus ook hun maatschappij en deze de rug toekeren....... Dit nog naast het beïnvloeden van alle Nederlandse jongeren met dit soort fascistische, giftige leugens, of anders gezegd: de basis leggen voor grote haat tegen een minderheid!
Ongelofelijk!!!!

Malmberg heeft intussen de excuses aangeboden en de eerste opiniemakers gaven gisteren, op zowel BNR als Radio1 te kennen, dat het bepaald niet in orde is, maar dat we er niet te zwaar aan moeten trekken....... Nee, dat doen we alleen, als een ultra rechtse paramilitaire groep (o.a. Pro Patria, studentenvereniging) en andere fascisten de Schilderswijk intrekken, met het enige doel, de boel te provoceren, als dan diezelfde jongens (die dus zelfs al een paar jaar in een schoolboek voor stront worden uitgemaakt), daar aanstoot aannemen en dit tuig hun wijk uit wil werken, zijn de rapen pas goed gaar...........

Nogmaals: dat een dergelijke belachelijke vraag, met schunnige suggestieve antwoorden, al twee jaar in een schoolboek staat, zonder dat dit iemand opvalt, is tekenend voor hoe wij met de jeugd van minderheden denken om te kunnen gaan, een grof schandaal!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten