Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 7 september 2014

Dijksma, Vroege Vogels en zoutwinning van onder de Waddenzee......

Vroege Vogels besteedde vanmorgen (Radio1 na 9.00 u.) aandacht aan de toestemming, die PvdA nitwit en bedrijfslevenlobbyist Dijksma aan Frysia gaf, zout te winnen vanonder de Waddenzee. Bij enige twijfel, of de bodem daardoor zou kunnen dalen, zou Dijksma geen vergunning afgeven. Welnu die twijfel is er zeker, diverse deskundigen hebben zelfs middels modellen aangetoond, dat bodemdaling in dit natuurgebied van onschatbare waarde, onvermijdbaar is.....

Gisteren riep ik Vroege Vogels op, dit bericht mee te nemen in de uitzending van vanmorgen. Daarbij riep ik expliciet op, te vermelden dat Dijksma van de PvdA is, daar een groot deel van de PvdA achterban bij dit soort zaken, vaak niet weet, van welke partij de leugenachtige en onverantwoorde politicus is(#)........ En nee, hoor, niet één keer vielen de letters PvdA......... Werkelijk ongelofelijk!! Eens te meer laat Vroege Vogels zien, dat het onderdeel is van de PvdA propagandamachine, de VARA....... Schande!!!

* Zie: 'Dijksma weet van geen ophouden: vergunning voor zoutwinning onder Waddenzee......'

(#) Met andere woorden, die PvdA achterban verwacht niet, dat een politicus van hun partij, dergelijke gore politiek bedrijft.

Voor meer uiterst laag gedrag van Dijksma, klik op het label met haar naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten