Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 september 2014

Dick Zandee ziet jihadisten op straat...... ha! ha! ha! ha! ha!

Clingendael, het instituut van 'u vraagt wij draaien', had gisteren weer een van haar angstzaaiers bij BNR gestationeerd, o.a. voor de 'Topic' 's middags. Deze lullekop (klinkt toch beter zonder 'n'), Zandee, durfde te zeggen, dat we IS moeten bombarderen, voor onze eigen veiligheid....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waarom dan, hoor ik u alweer ten einde raad uitschreeuwen, terwijl u uw kleine teen afbijt, welnu, door die strijd, lopen er volgens Zandee jihadisten door de Haagse Schilderswijk en de straten van Nederlandse steden...... Zie je ik dacht het al, ik zag pas een groep ongeschoren figuren, inclusief zonnebril en Arabische hoofdtooi, met een zwarte vlag, kalasjnikovs en een granaatwerper door de Schilderswijk lopen, ik dacht toen al, hééééé als dat geen jihadisten, met een lijntje coke naar Clingendael zijn!!!

Met precisiewapens*, worden veel minder burgerslachtoffers gemaakt, al vallen er 'natuurlijk' in elke oorlog burgerslachtoffers; met andere woorden, bombarderen die hap, ach die onschuldige burgerslachtoffers horen nu eenmaal bij de 'cultuur' van het oorlogvoeren...... Jezus wat een gek!!! Met precisiewapens nog veel meer terroristen maken...... Hoewel, als je je verdedigt tegen een buitenlandse mogendheid die terreur zaait middels bombardementen en standrechtelijke executies (met drones), ben jij dan de terrorist.......??? Net als het dorp dat eergisteren werd gebombardeerd door de VS, waar IS al een week eerder vertrok, beetje veel bijkomende schade vindt u niet, uwe plorksigheid Zandee??!!!

Samsom liet gisteren weten, wel voor bombardementen te zijn als er sprake is van massamoord...... zou hij daar ook dat bewuste dorp mee bedoelen? En wie gaat hij dan samen met Zandee bombarderen, de schuldige VS?????? Vragen, vragen en nog eens vragen, voor de jonge mens anno nu!

* Die worden elke dag beter, volgens wijsneus Zandee, dat mag ook wel na de precisiebombardementen van de laatste 20 jaar, die nooit 'zo precies' bleken te zijn, om het maar voorzichtig te zeggen..... De beste precisiebombardementen doe je met papieren vliegtuigjes, geladen met papieren precisiebommen, zonder springlading, dat spreekt voor zich!!!

Zie ook het volgende bericht, met o.a. blunderlul Zandee: 'JSF, het Pentagon wil garanties, dat zij zonder extra kosten, de JSF kunnen afbestellen'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten