Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 31 augustus 2014

Wortmann over wat er echt nodig is: de bevolking en dan m.n. de arbeiders, de door hen bevochten rechten ontnemen!!

EVP en daarmee CDA (of andersom, wat u wilt, 't is uw dag!) fluttekut Wortmann was gistermiddag te gast in Kots Kamerbreed. Hier noemde hare hufterigheid even wat er echt van belang is binnen de EU en dan m.n. voor Italië en Frankrijk: hervormen, waar ze dan weer met name bedoelde: de arbeidsmarkt, lees de arbeiders hun bevochten rechten ontnemen, zoals het ontslagrecht en niet te vergeten als zeer belangrijk, het weer mogelijk maken, dat ondernemers hun werknemers op ouderwetse manier kunnen uitbuiten!!! Want ja, zie de situatie in Nederland: sinds de rechten van werknemers, langzaam maar zeker worden afgebroken en deels al door de plee zijn gespoeld, door en met het totaal inhumane afbraakkabinet Rutte 2, is de werkloosheid totaal verdwenen en draait onze economie als een tierelier, of vergis ik mij nu??????

Eén ding is zeker, het gaat bij ons flink slechter, dan de bij ons omringende landen en dat heeft één op één te maken met het waardeloze beleid van Rutte 2, gesteund door de antidemocratische partijen D666, 'Christen'Unie en SGP. Waar het CDA hier nog wel commentaar levert op het beleid van Rutte 2, vindt men dit beleid bij het CDA internationaal, de EVP, wel degelijk een beleid dat (wel) hout snijdt!!! Terwijl dat 'hout', door dit snijden, nog rotter wordt, dan het al was.......

Wortmann? De zoveelste volksverlakkende (christelijke') hufter, die veel te veel belastinggeld binnen graait voor haar lobbywerk, ten dienste van het bedrijfsleven, in Brussel!

Zie ook: 'Koolmees: D66 heeft gezorgd voor lastenverlichting.........'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten