Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 augustus 2014

Jurgen van den Berg hekelt, ten overstaan van heel Nederland, zijn buurman op Radio1..........

Eén van de grootste flapdrol presentatoren van Radio1, Jurgen van den Berg, vond het afgelopen dinsdag wel gepast om in zijn programma op Radio1, ten overstaan van het hele land, zijn buurman, die zich niet kon verweren, uit te schelden......... Werkelijk ongelofelijk! Volgens van den Berg staat er bij de buren elke dag een kwal in de keuken, mijn buurman, die is heel vervelend, aldus deze met belastinggeld veel te dik betaalde zak patat......
Ik weet niet wat u hiervan vindt, maar wat mij betreft is dit genoeg voor ontslag op staande voet!!!

Trouwens je zal de enorme kwal van den Berg maar als buurman hebben, een totale nitwit, die uitermate slecht zijn werk voorbereidt, de ene blunder na de ander maakt, denkt dat hij leuk is, waarbij gasten zich zo generen, dat ze maar mee lachen, want van den Berg lacht ook graag om zijn eigen 'spitsvondigheden.......' Daarnaast voorziet hij zich daarbij van belachelijke maniertjes, zoals het aanhouden van de 's' of de 't' aan het einde van een zin, de laatste maanden, laat hij bovendien zijn afkeuring of 'belangstelling' blijken, door in een gesprek, als een chagrijnige meeuw, een aantal keren (hééééél interessant) een 'nâh', of 'hâh'  te laten vallen. Wat ook opvallend is, dat deze enorme flapdrol, tijdens 'Standpunt NL', inbellers in de zeik neemt, hij kapt ze daarnaast vaak chagrijnig af en vult de zinnen aan, die de inbellers nog moeten afmaken. Deze lul snapt nog steeds niet, dat veel inbellers erg zenuwachtig zijn, als ze willen reageren op een stelling, logisch toch dat hij ze dan afzeikt???

Toe, kan deze lul voorgoed de toegang ontzegt worden, tot wat voor studio dan ook? Alstublieft? Alvast mijn welgemeende dank!

2 opmerkingen:

  1. Lachen met die vdBerg.
    Ik belandde op uw blog door de zoekopdracht "Jurgen van den Berg niet echt een groot licht" in te typen.
    Dat is nog een understatement.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Herman,

    Geheel met je eens, klik voor de gein even op het label met zijn naam, onder bovenstaand bericht.....
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen