Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 juli 2014

AIVD, de lol kan niet meer op! De truc met de jihadisten is gelukt!

De lol kan niet meer op bij de AIVD, na een vuistdik rapport over de Nederlandse jihadisten en het gevaar dat dezen zouden vormen, louter en alleen gebaseerd op aannames, was zelfs de SP voor uitbreiding van het budget van deze dienst, daarom krijgt de dienst er maar liefst 25 miljoen bij van het baardloze 'leuke' PvdA hoedje Plasterk!!!
Uit baldadigheid levert de AIVD nu bijna elk uur een persbericht af.......
Dit alles, terwijl hetzelfde PvdA lulletje rozenwater Plasterk, vorig jaar september de Kamer nog liet weten, dat er niet bezuinigd zou worden op juist de activiteiten van de dienst ten aanzien van deze 'levensgevaarlijke' jihadisten........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!
En wat een hysterisch gelul de hele dag op de radio, over deze mensen, die aangesloten zijn, bij opstandelingen, die vorig jaar nog alle steun van het westen en Nederland in het bijzonder kregen...... Sterker nog de grootste roeptoeters, die nu schreeuwen om meer actie en geld van en voor de AIVD, waren nog geen jaar geleden voor het tot de tanden toe bewapenen van deze opstandelingen.......
Onbegrijpelijjk, wat een gekkenhuis!!!!

Een bezuiniging die wel doorgaat, is de samenvoeging van de AIVD en de MIVD, dus straks mogen militairen meekijken in uw computer, als u negatief schrijft over het leger....... Dit alles in het kader, om de inzet van het leger in de Nederlandse straten meer en meer als een normale zaak voor te spiegelen aan de Nederlandse burger, neem alle oefeningen in het stedelijk gebied....... Je weet maar nooit wanneer de bevolking wakker wordt en het niet langer pikt, dat men dagelijks bedonderd wordt door politiek en bedrijfsleven..... Het grote wanbeleid van het politiek bestuur en de financiële maffia, leidde tot de huidige (krediet) crisis en het huidige inhumane, neoliberale afbraakbeleid, dat in en na 2008 in volle omvang werd opgetuigd en losgelaten op: de armsten, maar ook op de ouderen, gehandicapten en chronisch zieken, zowel de fysieke-, als de psychische patiënten.... Vergeet daarnaast niet, dat deze crisis wordt gebruikt, om de, terecht bevochten rechten van arbeiders af te breken!

We zitten nog steeds in de stront, door de bankencrisis die in 2008 losbarstte, wat men u ook op de mouw tracht te spelden!!! Als de massa het inhumane wanbeleid, dat gevoerd wordt vanwege deze crisis, niet meer pikt en de straat opgaat, moet het leger getraind zijn, om tegen de eigen bevolking op te treden.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten