Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 juni 2014

Willem Alexander's Griekse 'tuintje' is ook door u betaald!

Gisteren meldde ik al het zoveelste vastgoeddrama van onze 'koning' (ha! ha!) Willem Alexander en zijn pampakoningin in Griekenland, waar hij met behulp van wat foute Griekse politici toestemming kreeg, een zeehaven voor zijn zomerhuisje te mogen aanleggen. precies de houding van Griekse politici die zorgde voor het faillissement van dit land*. Volgens Rutte zou er geen cent belastinggeld naar dit vastgoedproject gaan, maar Rutte loog weer eens twee keer achter elkaar, elke cent van W.A. komt in feite uit de portemonnee van de Nederlandse burger, dus in feite ook alle aankopen, die de plork doet. Dat was 1 leugen, gistermiddag in het BNR nieuws het bericht, dat een fiks stuk grond rond dit 'zomerhuisje' is betaald door de Nederlandse staat (u en ik dus), dit om ons nationale waterhoofd te kunnen beschermen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wedden dat die zeehaven er 'ook moet komen', om het belastingvretende stel te kunnen beveiligen, dus ook die kosten zullen op de burgers afgewenteld worden, i.p.v. te bezuinigen op het inkomen van deze nietsnut, krijgt hij dus allemaal extraatjes aangeboden. Dit alles terwijl een groot deel van 'zijn' burgers in diepe armoede leeft en zelfs op de voedselbank is aangewezen...... Vergeet daarbij niet, dat met een zeehaven voor z'n deur, de beveiliging flink zal moeten worden opgeschroefd, het 'zomerhuisje' is dan immers veel makkelijker te bereiken, die beveiligingskosten zijn natuurlijk voor uw rekening!!! En hou maar op over 't achterlijke sprookje, dat W.A. ons jaarlijks miljarden zou opleveren, echte deskundigen zien daar geen splinter van bewijs voor, al net zo'n sprookje als het achterlijk koningshuis zelf, een 'instituut' dat in de middeleeuwen thuishoort!!

* Zie: 'Willem Alexander laat de Grieken zien, waar het echt om gaat in het leven: een zeehaven voor de peperdure deur!!!'

     En: 'Lesbo/homowijk in bos Tilburg-Noord......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten