Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 juni 2014

Timmermans schiet reusachtige ISIS bok........

De zwaar disfunctionerende minister van Buitenlandse Zaken, de PvdA infantiel Timmermans, die het liefst de hele dag in de studio zou willen zitten, stelde gisteren, dat de islamitische terreurorganisatie ISIS een groot probleem is voor Irak, groot nieuws, dat wist niemand....... Hoewel hij stelt, dat het bewind van Nuri al-Maliki een wankel regime is, stelt hij tevens dat al-Maliki lijnen zou onderhouden met ISIS, terwijl ISIS een soennitische terreurorganisatie is en het bewind van al-Maliki sjiietisch, hetzelfde durfde hij bij BNR te zeggen over Assad, terwijl deze ook deels leunt op de sjiieten, sterker nog ISIS bestrijdt juist het regeringsleger van Assad, zoals het nu het leger van al-Maliki aanvalt........ Beide lijnen, die Timmermans noemde, bestaan dus niet!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoewel het bewind van al-Maliki uiterst zwak is, vindt wijsneus Timmermans, dat Irak zelf de problemen moet oplossen, al 'beloofde' hij dat de VS wel bijstand zal leveren, Timmermans is tenslotte ook minister in de VS! ha! ha! ha! ha! ha!

Over de grens van Syrië, durfde de zichzelf over een kamelendrol getilde PvdA sufferd Timmermans te zeggen, dat ervan uit werd gegaan, dat vooral Jordanië en Libanon, de directe buurlanden van Syrië te lijden zouden hebben van de burgeroorlog (dat noemde hij 'conflict') in dat land........ Timmermans is nog niet bekend met het feit, dat de grens van Syrië met Irak groter is dan de gezamenlijke grens van Jordanië en Libanon met Syrië........ Irak is dus ook een 'direct buurland' van Syrië, en is dat al 'een paar jaar......'

Kan deze enorme zak nu eindelijk naar huis, misschien kan hij een baantje krijgen bij een kamelenboerderij, maar niet te ingewikkeld hè!

Zie ook: 'Timmermans blundert, maar 'verontschuldigt' z'n ambtenaren...........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten