Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 juni 2014

Samsom en van Woerkom stonden het volk weer eens te besodemieteren

Gistermiddag op Radio1 (na 16.30 u.) een reactie van de volksverlakker 2012, PvdA bedrieger Samsom, op het gedonder rond de eventuele aanstelling als Ombudsman van van Woerkom. De hufter noemde een aantal punten op, waaraan een ombudsman/vrouw (die 'vrouw' noemde Samsom natuurlijk niet) zou moeten voldoen en stelt vervolgens dat hij nog niet wist, of hij voor of tegen de benoeming van van Woerkom was....., dat moest eerst nog overlegd worden in de fractie en met van Woerkom zelf...... Dus in feite zegt Samsom, dat hij het wel weet, gezien de eerdere vereisten, die hij opnoemde, dat van Woerkom niet in aanmerking zou moeten komen, maar hij sluit niet uit, dat hij en de fractie alsnog voor van Woerkom zullen kiezen, als van Woerkom met een mooi lulverhaal op de proppen komt.... Zoals deze overigens al deed, hij was in eerste instantie zelfs kwaad, zo'n onbenulligheid en dat van 4 jaar geleden, bovendien had hij toch z'n excuus aangeboden? Ja, ja, wat een hufter hè? Als hij 4 jaar geleden z'n excuus niet had aangeboden, was hij al vier jaar directeur ANWB af geweest!!! Het feit, dat je zoiets durft te zeggen en niet als de eerste beste dombo, betekent alleen maar, dat er van alles mis is in de lobbyende bovenkamer, van deze hele foute figuur. Met 'nog' andere woorden: van Woerkom is niet geschikt, maar Samsom kondigt alvast aan, dat hij de boel toch weer zal besodemieteren!!!! Ofwel: Samsom liegt dat het gedrukt staat!

Van Woerkom had het gore lef te stellen, dat hij zich niet terugtrekt, wat een arrogante grofgraaier, jezus!!! Nee van Woerkom wil het volk dienen....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja en dan met name in de geest van de VVD, met tussen dat volk, de belangrijkste die hij zal dienen: de automobielindustrie en de asfaltmaffia!!!
Als je toch vindt, zoals van Woerkom, na al deze ellende, dat je je niet terug hoeft te trekken, ben je toch echt een 'beetje' ziek in je bol!

Zie ook: 'Van Woerkom, de enige sollicitant voor de functie Nationale Ombudsman?'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten