Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 juni 2014

Ombudsman, 91 kamerleden hebben geen probleem met een discriminerende figuur op deze functie, die bovendien een heel dikke lobbyist is, naast zijn VVD lidmaatschap, hoezo een 'onafhankelijke' ombudsman?!

Gistermiddag stemden 91 Tweede Kamerleden, schriftelijk op van Woerkom als nieuwe ombudsman. Schriftelijk, dus niemand kan zien wie er een notoire racist als ombudsman wil........ Maar bleef het daar maar bij, over van Gogh schijnt van W. ook een nogal lullige opmerking te hebben gemaakt, nog belangrijker is, wat mij betreft, het feit, dat deze flapdrol een grote lobbyist van de asfaltmaffia en de auto-industrie is. Een plork die zich dus jarenlang heeft ingespannen de gezondheid van de grote onderlaag te verzieken middels de uitstoot van auto's (18.000 vroegtijdige doden jaarlijks, plus een groot aantal kinderen met long en luchtwegklachten). Hoe is het godverdomme mogelijk?!! Dan spreek ik niet eens over zijn VVD lidmaatschap........ Hoewel? En de kop dan Azijnpisser? Toch nog een opmerking daarover, vooruit! Hoe kan je onafhankelijk zijn, als je lid van de VVD bent, de partij van de neoliberalen, die schijt hebben aan het grootste deel van het volk en waar elke empathie ontbreekt voor die groep!!!

Gistermorgen op BNR na 11.00 u., o.a. Julius Terpstra, voorzitter van het CDJA. Deze groothufter in wording durfde te stellen, dat de aanvallen op van Woerkom een karaktermoord zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Terpstra raast ook graag rond in een stinkbak* vandaar! Nee belachelijk, dat van Woerkom, na alle hiervoor genoemde feiten, geen Nationale Ombudsman zou mogen worden, dus Ombudsman voor alle Nederlanders. Van Woerkom had immers zijn excuus aangeboden? Jazeker, en als die flapdrol dat niet had gedaan, was hij al 4 jaar ANWB directeur af geweest...... De megalomane idioot heeft ook nog een persoonlijk woordvoerder....... ha! ha! ha! ha! moet je nagaan, wat die lul wel niet moet verdienen, naast al z'n lobbywerk.

In datzelfde programma, maar ook later op de dag, kwam het argument naar voren, dat er op iedereen wel wat valt aan te merken, een volkomen belachelijk argument, niet iedereen gaat op voor zo'n belangrijke functie, waar elke afhankelijkheid en discriminatie verboden zou moeten zijn. Vooral de Kamerleden die dit durfden te zeggen, hebben dus zelf ook discriminerende opmerkingen gemaakt in het verleden en lobbyen volop, met waarschijnlijk een verborgen aandelenportefeuille. Aandelen mogen namelijk niet voor politici, alsof dat moeilijk te verbergen is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als ik me niet vergis, moeten dat er om en nabij de 91 zijn............

Terpstra durfde met z'n arrogante kop te zeggen, dat GroenLinks al helemaal niets mag zeggen, daar zij niet in de commissie zitting hadden, die deze sollicitatie begeleidde...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een echte vol-idioot, die Terpstra! (mooi Germanisme).

91 Kamerleden hebben geen probleem met discriminatie, zijn dus in de Kamer voor alle Nederlanders, behalve voor de Marokkanen. Nou, wacht even, dat is nog maar 1 minderheidsgroep en waar één schaap over de dam is, volgen er meer!!!

*Zelfs boren in Arctische wateren moet kunnen, vindt deze rentmeester van god!


Zie ook: 'Van Woerkom wellicht nieuwe Nationale Ombudsman............ ha! ha! ha! ha! ha!'
        En: 'Van Woerkom, de enige sollicitant voor de functie Nationale Ombudsman?'
        En: 'Van Woerkom vindt het geen punt, dat een aardig deel van de Kamerleden, hem niet geschikt vindt........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten