Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 juni 2014

Commissaris van de koning Cornielje: "Voetballers hebben een voorbeeldfunctie......" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Commissaris van de koning Cornielje van Gelderland was gistermorgen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Naar aanleiding van de bijtende voetballer, zei Cornielje (die als ik het goed hoorde, een paar keer met Cornoelje werd aangesproken door van Liempt) dat dit echt niet kan, voetballers hebben een voorbeeldfunctie....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, vandaar alle ongebreidelde agressie rond voetbalwedstrijden, trouwens dat kan je onderhand wel zo'n beetje voor de hele maatschappij zeggen. Sterker nog als jongens en meisjes voetballen 'op straat' staan ze de helft van de tijd ruzie te maken, dit nog naast al het kwade geschreeuw tegen elkaar, in de tijd, dat ze wel voetballen........

Cornielje begrijpt zoals elke VVD'er niets van armoede en ellende en kweekt daarmee, zoals elke 'rechtgeaarde' VVD'er, een ongelofelijke agressie tegen zichzelf, bij de mensen die de schoppen krijgen in de maatschappij. Schoppen die mede, maar wel voor een belangrijk deel, worden veroorzaakt door het volkomen falend beleid van Rutte 2. Daarom sprak Cornielje uit, achter Potters te staan....... U weet wel de enorme schoft, die gisteren stelde dat bijstandsgerechtigden, pas na een half jaar recht op 2 weken vakantie hebben en na een jaar 4 weken.....* Toch leuk hè, als u inwoner bent van Gelderland, en de vertegenwoordiger van de koning is blij met een partijgenoot, die u uitmaakt, voor luie nietsnut, terwijl de partij van deze commissaris (en Potters) verantwoordelijk is (zijn) voor uw ellende!!!!

Cornielje stelde verder dat hij gewoon wil kunnen beschikken over de provinciegelden, dus als het uitkomt, moet hij ook kunnen gokken op de beurs met uw belastinggeld, of bijvoorbeeld een spaarrekening openen op IJsland! Kortom het oude liedje van: 'weg met de regeldruk', alsof er niets mis ging in het verleden, jezus chrisrus!!!!

* Zie: 'Sjoerd Potters wil bijstandsgerechtigden hun vakantie ontzeggen.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten