Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 mei 2014

Van Ojik, onder voorwaarden voor het (a)sociaal leenstelsel; echt 'links' dat GroenLinks........

Van Ojik liet vanmorgen op z'n gewichtige duffe toontje weten, dat hij onderhandeld met het waardeloze afbraakkabinet, over het asociaal leenstelsel. Als 'oppositiepartij' laat hij zich dus misbruiken, voor dit uiterst asociale stelsel. Maarrrrr wel onder voorwaarden, aldus de enorme volksverlakker, zo moet de toegang tot de universiteit voor kinderen uit arme gezinnen, gewaarborgd blijven....... Bovendien wil van Ojik i.p.v. afschaffing van de OV jaarkaart, niet een trajectkaart voor studenten, maar een wat ruimere jaarkaart, al moet die wel minder worden, dan de huidige jaarkaart.......

Kinderen uit arme gezinnen kijken wel uit, dat ze zich tot de nek in de schulden steken, zij hebben alle ellende die armoede veroorzaakt, als kind van dichtbij meegemaakt, en zitten niet op een halve 'van Ojikpleister' voor een grote stinkwond te wachten!!! Studie zal dus net als vroeger weer een zaak voor de kinderen van welgestelden worden.............

Dat er nog geluld moet worden over de OV jaarkaart is al helemaal een gotspe, immers de NS, waar het overgrote deel van de kilometers gemaakt worden, is van de overheid, dus 'een vestzak, broekzak verhaal'. Het is overduidelijk dat de PvdA, D666 en de VVD (en CDA) zelfs de centen voor eigen dienstverlening, uit de zak van arme gezinnen willen peuren. Hé van Ojik en Samsom: iedereen betaalt via de belasting mee aan de NS en de infrastructuur van trein, tram, metro en bus, met het afschaffen van de OV jaarkaart en het instellen van het asociaal leenstelsel, laat Rutte 2 zien, dat het schijt heeft aan de studiekansen van een groot aantal jongeren en aan de armoede onder de bevolking, een armoede die met de 2 afbraakkabinetten Rutte (na de 4 klotekabinetten Balkenende) tot recordhoogte is gestegen!!!!

Het voorbeeld hoe het wel moet, zie je in Scandinavië, daar is studeren gratis en in een paar landen daar, kunnen zelfs EU studenten uit andere landen, gratis studeren..... En weet je wat? De studenten in Scandinavië, zijn super gemotiveerd en studeren voor het overgrote deel, met mooie cijfers af!!!

Van Ojik, je moet je doodschamen en verander de naam van je partij maar in 'AsgrauwRechts', want behalve dat jouw partij zo goed als niets met 'links' te maken heeft, hebben de GL wethouders her en der in het land al laten zien, dat ze schijt hebben aan het milieu!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten