Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 mei 2014

Rutte vindt het erg als je in de bijstand zit, vandaar dat hij u nog verder uitknijpt, dan ooit voor mogelijk gehouden, althans gerekend vanaf begin 70er jaren.......

'Het is natuurlijk erg, als je dan je werk verliest en in een bijstandsuitkering terechtkomt', aldus de waanzinnig wanpresterend VVD premier Rutte, het onzelfstandig ventje Rutte, wiens moeder vroeger al zei, dat wanneer je geen zin hebt, je maar zin moet maken, een uitspraak waar verkrachters volledig achter staan! Maar de enorme hufter was natuurlijk nog niet uitgeluld, dus vervolgde hij, met te zeggen, dat hij wel zou kunnen zeggen, dat de Nederlandse bijstand, met die van Zweden, tot de hoogste ter wereld behoort, maar dan zal een bijstandsgerechtigde zeggen, gooi het maar in m'n pet! Inderdaad Rutte, dat zullen die mensen zeggen, daar je van deze uitkering niet rond kan komen, zonder een beroep te doen op een voedselbank en dat in het puissant rijke land Nederland!!! 'Leuk' hè, als degene die verantwoordelijk is, voor jouw ellende dit voor de microfoon durft te zeggen, godverdomme, een werkloosheid van dik boven de miljoen, de echte cijfers.

Rutte zei dit, toen hij gevraagd werd naar de nieuwste regeringskontlikcijfers van het CBS*. Deze cijfergoochelaar stelde gisteren, dat veel jongeren aanspraak hebben gemaakt op een bijstandsuitkering, daar ze meestal geen recht, of bijzonder kort recht hebben op een WW uitkering, een zaak waar o.a. Rutte nu verantwoordelijk voor is!! 'Wij gaan maatwerk leveren', zo liet Rutte wel drie keer weten, alsof hij u morgen bezoekt en even zal zorgen, dat u uit de bijstand komt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'We doen er alles aan, om de werkgelegenheid op poten te krijgen', zo raaskalde deze volksverlakker door; dat hebben we gezien Rutte, de cijfers liegen er niet om!

'Er zijn wel degelijk banen, ondanks de crisis, zo worden er mensen gepensioneerd, die banen komen vrij......', aldus de sloper van werkgelegenheid. Hé flapdrol, met de huidige werkgelegenheid zijn er altijd zo'n 100.000 vacatures, precies het aantal waar we nu op zitten, werknemers: -vallen uit, -krijgen op staande voet ontslag, -nemen ontslag voor een andere baan (en inderdaad ook door pensionering), de meeste van die vrijkomende vacatures staan minstens een maand vacant, voor dat er opvolging is, vandaar dat er met het huidige aantal banen, er continu 100.000 vacatures zullen bestaan....... Maar dit wil dus duidelijk niet zeggen, dat het record aantal werklozen, van meer dan 1 miljoen, die jij, Rutte voor het grootste deel, door het waardeloze afbraakbeleid, hebt veroorzaakt, morgen aan het werk kan, dat kan niet janlul, zoals de cijfers uitwijzen!!

Voorlopig durft deze enorme hondenkop te zeggen, dat hij het erg vindt, dat hij mensen in diepe ellende heeft gestort, vergeet daarbij niet, dat naast het grote aantal huisuitzettingen, het top aantal faillissementen, het aantal suïcides, ook het aantal scheidingen, met de werkloosheid fiks is gestegen. Dus ook voor de gezinnen van mensen die werkloos zijn geworden door Rutte 1 of 2 en die daardoor in scheiding liggen, bedank vooral Rutte en de rest van het geteisem uit zijn kabinetten, voor uw ellende!!!!
Voor de goede orde: als morgen de Rabobank failliet dreigt te gaan, heeft Rutte morgenavond miljarden klaar, om de bank op de benen te houden........

*Zie: 'Bijstandsaanvragen gestegen, dat is normaal volgens het CBS......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten