Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 mei 2014

Klijnsma en Bussemaker, vlak voor de verkiezingen, met de door hen arm geworden kinderen.......

Gistermiddag sensatie op Radio1, aandacht voor Klijnsma en helleveeg Bussemaker, twee leden van de totaal disfunctionerende PvdA regeringsfractie, die het Jeugdcultuurfonds een schenking overhandigden. Van de meer dan 350.000 kinderen uit arme gezinnen (dat waren er vorig jaar januari al 320.000!!), die door de verslaggever al snel werd gereduceerd tot 120.00 kinderen. Met het geld van de twee kwaadaardige PvdA trutten, kan het fonds volgens deze verslaggever, straks 10.000 kinderen de mogelijkheid bieden, om aan buitenschoolse activiteiten deel te nemen, zoals muziek maken, toneel en dans.

Nou en toen kwam PvdA rollatorslet Klijnsma hartstikke aan het woord. Het is voor kinderen hartstikke belangrijk dat deze fijn mee kunnen doen aan muziekmaken, dans en toneel. Muziek is hartstikke heel belangrijk, ik zou 't hartstikke fijn vinden, als iedereen zingt, inhaakt en meedeint......... Jezus wat een infantiel!

Klijnsma maakte bekend, dat ze voor alle arme kinderen in Nederland maar liefst € 750.000,-- uittrekt....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus toch niet voor maar 10.000 kinderen?! Als het zoals de presentator meldde, om maar 120.000 kinderen gaat, die in degelijke armoede leven, betekent dat er voor elk kind 'ruim' € 6,50 euro beschikbaar is, ik weet niet of u op de hoogte bent, van de prijzen die voor deelname aan toneelklassen, dans- en muzieklessen worden berekend, maar gelooft u mij maar, daar betaal je niet eens één les mee......... ha! ha! ha! ha! Laat staan, dat dit geld over meer dan 350.000 kinderen verdeeld moet worden , dan spreek je al snel over het formidabele bedrag van bijna € 2,-- per kind....... ha! ha! ha! ha! ha! Hartstikke knettergek!!!!

Eerst de onderlaag zover uitknijpen, dat de gezinnen in zware armoede belanden, en dan denken, dat je met een paar euro, het trauma dat de kinderen uit die gezinnen oplopen*, kunt uitwissen....... Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!

Klijnsma werd helemaal lyrisch, ze mocht een liedje meezingen, op het feest, dat ter ere van deze 'gigantische kapitaal gift' van de overheid. Een gift uit de belastingpot, waar o.a. euro's inzitten, die de gezinnen van die kinderen werd ontnomen, en dat zijn bedragen die de 50 euro te boven gaan, per gezin wel te verstaan!!! Een liedje op de wijs van 'Another Brick In The Wall' van Pink Floyd, een liedje waar ze bij de PvdA, gezien hun politiek van de afgelopen 60 jaar, niets van begrijpen......

Maar toevallig hè, dat dit weer werd georganiseerd, vlak voor de EU verkiezingen..?!!

*Flink gepest worden en totaal niet kunnen doen wat andere kinderen wel kunnen, neem bijvoorbeeld met vakantie gaan....... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten