Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 mei 2014

De Mos schiet bokken, kinderen en ouden van dagen direct naar binnen en luiken voor de ramen!!!

Oud-PVV onbenul en nitwit, huftertje de Mos is met 'faillissement-ondernemer' Bakker in zee gegaan, nou eigenlijk de Pier op gegaan, die van Scheveningen. Nu blijkt dat Bakker al een keer of 100 failliet is gegaan*, de plork heeft in z'n eentje de belastingbetaler kapitalen gekost, maar dat maakt volgens Bakker niet uit, hij heeft nooit iets illegaals gedaan...... Zo  kon je tot 1999 witwassen dat het een lieve lust was, zelfs Teeven deed het, hoewel iedere imbeciel wist, dat het misdadig was....... Op BNR gisteren een paar woorden van de Mos over deze Bakker (voor 17.00 u.), volgens de Mos wist hij dat niet (van die faillissementen), daar had hij de middelen en de mogelijkheden niet voor........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, de Mos is veel te druk met het plannen van z'n vakanties en spijkers op laag gekleurd water zoeken, bovendien heeft hij nog nooit van een computer of het internet gehoord! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wat ook al niet illegaal was, is het failliet laten gaan van de Pier, door van der Valk, die de Pier in een aparte BV had gestopt. Terwijl dit kroketten en frikandellen bedrijf geld zat heeft. Voor de verliezen, mag u, via de belasting, voor het grootste deel opdraaien.......... 

*Daar leer je van volgens de VVD, PvdA, D666 en het CDA, hoe meer je failliet gaat, hoe minder fouten je begaat in het volgende bedrijf, dat uiteindelijk ook weer failliet gaat, maar jezus wat een kennis heb je dan opgedaan!!!!!!
Zie ook: 'Van der Valk en de Pier van Scheveningen'
        en: 'Faillissementen voor de belastingbetaler'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten