Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 april 2014

'The Passion' massahysterie en veel voor- en na gelul.......

'The Passion', deze Engelse aanduiding van een bijzonder suffe Nederlandse opvoering, geeft al aan, op welk publiek wordt gemikt: kinderen* en geestelijk minder begaafden, die vinden het interessant als er veel Engels wordt gebruikt in onze voertaal.

Het ongelofelijk domme gelul over dit flutstuk loopt jaarlijks steeds verder de spuigaten uit, niet alleen vooraf, maar ook achteraf. Vanmorgen op Radio1 ruimschoots aandacht voor dit hysterische 'spektakel'. Minutenlang en dat in meerdere herhalingen, oeverloos dom gelul over..., ja eigenlijk over helemaal niets!

Ongelofelijk, meer dan 3 miljoen mensen keken gisteravond naar deze waanvoorstelling. Daar zitten veel kinderen tussen, die kan je niets kwalijk nemen, zeker niet, daar de meesten dagelijks worden gehersenspoeld met het gif van de christelijke religie*, maar de volwassenen die dit serieus nemen, zijn toch minstens geestelijk minder begaafd!!!
Jezus wat een land!

Zie ook over het hersenspoelen van kinderen: 'Martijn verboden, de weg is vrij voor een verbod van de PVV en een verbod op religieus onderwijs en opvoeding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten