Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 april 2014

Mansveld wil meer auto's op de weg, om zo meer zitplaatsen in de trein te creëren, een nobel streven!

Het is de zwaar disfunctionerende PvdA flapdrol Mansveld nu geheel en al in de bovenkamer geslagen, gisteren maakte ze bekend, dat ze de NS toestemming geeft, te experimenteren met de prijzen. De NS wil de prijs voor treinreizen in de spits met 10% verhogen.......... Zo worden nog meer mensen de auto ingejaagd, het is al erbarmelijk om in de spits te moeten reizen, maak het duurder en zie het resultaat!!! Dan het doel van dit NS plan: de kwaliteit van het treinvervoer verbeteren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Verbetering door meer zitplaatsen te creëren, nou dat gaat helemaal lukken, dat garandeer ik nu al. Waarom zal u zich afvragen, welnu: de mensen die de auto ingejaagd worden, bezetten geen zitplaatsen in de trein!!! ha! ha! ha! ha!

Maar dat was het nog niet, Mansveld gaat de NS nog zwaarder beboeten bij wanprestaties, dat hebben we al zo'n keer of 10 gehoord, van 10 verschillende staatssecretarissen uit 10 verschillende regeringen, als de NS echt fikse boetes opgelegd had gekregen en het een particulier bedrijf was geweest, had het allang niet meer bestaan!!! Nee, de NS moet nog hogere boetes betalen aan........ de eigenaar van dat bedrijf, de Nederlandse staat! ha! ha! ha! ha! ha!

Mansveld kan, zoals haar voorgangers, haar taak niet aan, zoveel is intussen meer dan duidelijk. Als er te weinig zitplaatsen in de trein zijn en je wilt werkelijk zorgen, dat de lucht in dit land schoner wordt, moet je zorgen, dat de trein een heel stuk goedkoper is dan een auto voor de deur en dat er meer dan voldoende zitplaatsen in de trein voorhanden (of is het voorbillen) zijn. Dan heb je niets aan een bedrijf, dat peperdure waardeloze Fyra treinen koopt, bij een bedrijf, dat zulke treinen nooit eerder bouwde. Sterker nog, voordat je gaat denken aan hogesnelheidstreinen, zorg je eerst dat het normale treinverkeer tip top in orde is en tot die tijd, verbiedt je zo'n bedrijf al helemaal om in het buitenland te gaan experimenteren met treinvervoer! Het mafste is wel, dat nu zelfs de vervangende lijn, voor de Fyra, ook al stilligt vanwege problemen, dit net na het Fyra debacle, ongelofelijk!! Tot slot: om te beginnen zorg je, dat de NS en ProRail weer één bedrijf worden, die scheiding is een groot fiasco gebleken, dat wisten we 10 jaar geleden al.......
Belachelijk!

Hoorde vanmorgen, dat de NS de vergoeding bij grote vertragingen, wil halveren....... Dat geeft wel aan, 'hoe groot het vertrouwen' in de eigen prestaties is, bij de NS top........ ha! ha! ha! ha! ha!

Kan die Mansveld, plus de top van de NS en ProRail eindelijk met het vullis mee?!

Zie ook: 'NS levert extra service: of u uit de overvolle treinen, zelf het afval wilt meenemen........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten