Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 maart 2014

Volksgezondheid: Voedsel en Warenautoriteit laat nog veel meer steken vallen, of het belang dat uw overheid aan uw gezondheid hecht.......

Afgelopen donderdag op Radio1 aandacht voor de NVWA. Dit orgaan, dat o.a. de voedselveiligheid moet bewaken (een orgaan dat bijna geheel is uitgekleed de laatste 20 jaar), moet ook de commerciële laboratoria controleren, die de voedselveiligheid 'bewaken' binnen de bedrijven, die voedsel produceren. Zoals bij het reguliere werk van de NVWA, schiet deze organisatie ook bij 'deze slagers, die hun eigen vlees keuren', flink tekort. 
Gerard Schouw van D666 schopte een fikse opendeur in, toen hij stelde, dat er meer inspecteurs moeten komen bij de NVWA, dat had D666 tien jaar gelden al op de agenda moeten zetten!!

Dit soort inspecties, moet je niet aan de markt overlaten, want de makke met deze controle op de controle, door de NVWA is, dat de NVWA onmogelijk alle bedrijfslaboratoria kan controleren, dat weet men bij die laboratoria, waarmee de kans op gesjoemel levensgroot is. Wij betalen als burgers in dit land een hele bak belasting, voor een fiks deel, ook voor het bewaken van onze veiligheid in dit soort zaken, het is ronduit een schandaal, dat de voedselveiligheid, zoals telkens weer blijkt, zwaar te wensen overlaat!!! Alweer is het meer dan duidelijk: Rutte 2 heeft net als de voorgaande kabinetten, volkomen schijt aan uw gezondheid!!!

Intussen worden er miljarden uit de belastingopbrengsten, na een al gedane investering van een miljard, gereserveerd voor een vliegende ramp, genaamd JSF, een toestel dat zogenaamd onze veiligheid moet garanderen, maar de omschrijving 'straaljager', volgens de huidige normen, niet kan waarmaken......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Net als de totaal disfunctionerend minister van Veiligheid en Justitie, de uitgezakte VVD pad Opstelten, vindt de rest van het afbraakkabinet Rutte 2, het gevoel van veiligheid bij de burgers belangrijker, dan daadwerkelijke veiligheid!!!

Trouwens wat is er geworden van die 'taskforce voedselveiligheid?'

Nog een reden om a.s. woensdag vooral niet op de PvdA, VVD, CDA en de hypocrieten van D666 te stemmen! Deze partijen zijn verantwoordelijk voor het uitkleden van inspecties, die uw gezondheid en veiligheid moeten bewaken!!!

Zie ook het bericht: 'NVWA maakt zich ernstig zorgen over het aantal incidenten met voedsel........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten