Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 maart 2014

Van Haersma Buma: kleine ondernemers worden achtergesteld bij grote ondernemers

Vanmiddag was CDA leeghoofd van Aersma Buma te gast bij BNR (van 12.00 tot 13.30 u.), als voorzitter van een 2de Kamerfractie mocht hij meedoen aan het programma, dat vanaf vandaag, tot de verkiezingen, elke dag één van die fractievoorzitters te gast heeft. Van Aersma Buma moest een stelling bedenken, waar van 13.00-13.30 u. over werd gesproken en men kon inbellen. De stelling van van Aersma Buma: 'kleine ondernemers worden achtergesteld bij grote ondernemers'. Je zou denken een 'christelijke partij, dus het belangrijkste punt voor het CDA zal wel de grote armoede in Nederland zijn, 1,5 miljoen mensen die onder de armoedegrens leven en zijn aangewezen op de voedselbank en ruim 2 miljoen mensen, die tegen die grens aanzitten en geen cent meer kunnen missen. Natuurlijk zit het CDA daar niet mee, sterker als ze zelf in de regering zouden zitten, hadden ze net zo hard meegedaan, de grote onderlaag te bestelen........

'Kleine ondernemers worden achtergesteld bij grote ondernemers', ja die stelling heb ik zelf bedacht en ik sta erachter zo zei de enorme flapdrol....... ha! ha! ha! ha! Hoe zou dat trouwens komen, dat die kleine ondernemers worden achtergesteld? Wat dacht u van vier CDA kabinetten Balkenende en Rutte 1, waar het CDA ook al aan deelnam, neem alleen maar de 'innovatiesubsidie', weet u nog? Niet voor kleine innovatieve bedrijven, maar voor de grote bedrijven, die bovendien de belasting ontdoken en ontduiken in Nederland, subsidie bijvoorbeeld voor Unilever, zodat ze hun 'gezonde' yoghurt in nog kleinere plastic vingerhoedjes kunnen stoppen........... Ach zal men bij het CDA gedacht hebben, geen hond die dat nog weet!

van Aersma B. gaf nog een reactie op zijn partijcollega Verhagen, die vanmorgen bij BNR opmerkte, dat er teveel belemmeringen zijn voor 'startersleningen' (lees hypotheken voor starters, waar de overheid, dus u en ik, als borg dienen). Die belemmeringen moeten opgeruimd worden, ja natúúúúúúrlijk, alsof er geen krediet bankencrisis was, die tot op de dag van vandaag voor grote ellende zorgt! PvdA onbenul Dijsselbloem, wil niet, dat de burgers nog opdraaien voor grote verliezen bij banken, vandaar dat de risico's nu vanaf de start voor de belastingbetaler zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! Dat heet innovatief besodemieteren en daar kan je van Aersma B. zelfs 's nachts voor porren!!! 

Terug naar de kleine ondernemer: één van die kleine ondernemers belde in, hij mag op zondag zijn winkel in Hilversum niet openen op zondag, een groot bedrijf daar, mag dat wel, dat is niet eerlijk. Nou kat in 't bakkie voor van Aersma B. zou je denken...... Maar nee hoor, veel 'ge uh' en ik ken de plaatselijke situatie niet en ja open op zondag, ligt natuurlijk niet echt lekker bij de CDA achterban, al zei hij dat laatste er niet bij......... Zo zie je maar hoe keihard de stelling van van Aersma B. werkelijk is...... ha! ha! ha! ha! ha!

Nog even over het feit, dat van Aersma Buma graag fietst, dat doet hij om zijn hoofd leeg te maken, aldus dit intellectueel zwaargewicht.......... ha! ha! ha! ha! Wat valt er nog uit die holle houtenkop te rijden? Stof en gedroogde stront neem ik aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten