Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 maart 2014

NSS: Timmermans, de slotverklaring is af, maar net als bij voetbal, moet de wedstrijd nog gespeeld worden....?!?? ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen maandag hoorde ik nog een 'mooie' uitspraak van Timmermans, die tijdens de NSS (de nucleaire top) gevraagd werd, waarom er nog overlegd werd, als de slotverklaring toch al klaar lag. Welnu: de slotverklaring ligt er dan wel, maar net als bij voetbal moet er nog gespeeld worden, aldus Timmermans in zijn oneindige wijsheid....... ha! ha! ha! Ik hou niet van voetbal maar ik dacht toch altijd, dat als er niet gegokt wordt, de einduitslag echt niet vast ligt. Waarschijnlijk weet Timmermans dus, dat de hele voetballerij corrupt is...... Nou eigenlijk bedoelde deze uiterst disfunctionerende PvdA figuur, dat de 'puntjes nog op de i gezet moesten worden......' ha! ha! ha! ha! Ja en  er moesten nog wat puntjes bij prostituees gezet worden, want die hebben zich voor de 'hoge heren' drie slagen in de rondte gepijpt en geneukt....

Rutte kon er ook wat van, die zei o.a. dat nucleair afval veilig is, behalve als er een vuile bom van wordt gemaakt....... ha! ha! ha! ha! Hé Rutte, zijn er ook schone bommen? En Rutte hoe staat het met al het nucleair materiaal dat de Nederlandse en andere regeringen in het verleden in zee hebben gestort? Of het laagradioactieve afval, dat in munitie wordt gebruikt door de NAVO en ons eigen leger? Is dat ook veilig? Terug naar het in zee storten van nucleair afval: toen dat nog gebeurde op grote schaal, tot ver in de 80er jaren, waren er al tig bewijzen, dat die vaten waar het nucleaire afval 'veilig' in opgeborgen lag, gebarsten waren en de troep gewoon open en bloot op de zeebodem lag...... Of het nucleair materiaal in Duitse zoutmijnen, dat voor honderdduizenden jaren veilig zou zijn opgeborgen, maar waar ook binnen 20 jaar lekkages zijn ontstaan....... Over volksverlakkerij gesproken!!

Turkenburg was ook regelmatig te horen, diezelfde maandag, hij is van tegenstander, verdediger geworden van het nucleair opwekken van elektriciteit, deze flapdrol durfde te vertellen, dat er nu een waterdicht systeem is: als er ergens wat misgaat in een kerncentrale, worden direct de andere centrales gewaarschuwd en worden die desnoods stilgezet....... 'Zoals gebeurde' bij het type centrales als in Borssele: in België zijn er in hetzelfde type centrale, met eenzelfde reactor als die in Borssele, gemaakt door dezelfde fabrikant, scheurtjes ontdekt in de reactorwand, maar in Borssele vond men het niet nodig de hele wand te controleren, een paar steekproeven was voldoende.... Terwijl de centrale in Borssele eigenlijk al was afgeschreven........ Turkenburg schaam je!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten