Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 maart 2014

Jongeren in Rotterdam blowen en drinken veel minder..... Toevallig hè, dat de wethouder dit voor de verkiezingen bekend maakt!

De Rotterdamse CDA wethouder Hugo de Jonge jubelt het uit! Een onderzoek, dat de wethouder liet uitvoeren, spreekt van een groot succes, als het gaat om de aanpak van drinkende en blowende jongeren. Deze aanpak, het 'gemeentelijk aanvalsplan drugs en alcohol' (in Rotterdam weet men nog niet, dat alcohol een zwaar verslavende harddrug is... ha! ha! ha!), zou ervoor gezorgd hebben dat het gebruik onder jongeren van 14 en 15 jaar is gedaald van 45 naar 17%...... En hoeveel jongeren in die leeftijd blowden en dronken er dan voor 'de aanval': 30, 500, of 3.000? Wat een gelul, bovendien hoe is dit te controleren, drinken en blowen is verboden onder de 18, gezien alle lekken in zogenaamde betrouwbare databases, is het wantrouwen zo groot, dat jongeren niet zomaar zullen vertellen, dat ze blowen of drinken. Opvallend is dan ook, dat de oudere jeugd, die o.a. naar ROC's gaan, aangeven meer te drinken en te blowen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is duidelijk verkiezingstijd en dan gaan de politici hun volksverlakkerspraktijken nog verder opschroeven, dan dat ze 'normaal' al doen.

Hier nog een 'leuk' wapenfeit van deze wanpresterende nitwit wethouder de Jonge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten