Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 februari 2014

Tjibbe Joustra, Taak Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding: 'dingen klein houden, om onrust in de maatschappij te voorkomen...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen was Tjibbe Joustra, de voormalig nationaal coördinator terrorismebestrijding (NCTb = nu NCTV, er is Veiligheid aan toegevoegd...... ha! ha! ha!) en huidig voorzitter van de Onderzoeksraad Voor Veiligheid*, te gast bij BNR's grootste slijmkwijl van Liempt (na 9.30 u.). Dezelfde Joustra, die als opperhoofd van het UWV in opspraak kwam , daar hij de directievertrekken, 'ietwat' pompeus en aan 'de dure kant' had laten aankleden, net als de directietoiletten (ha! ha! ha! ha! het laat wel zien, dat hij schijt op het plebs!), terwijl hij een paar honderd mensen op straat schopte (ja ja, dat kan UWV medewerkers ook overkomen, als de bazen lopen te kloten...), maar een schoftenstreek was het! Daarvoor werd hij, zoals gezegd beloond met het voorzitterschap van de NCTV!!!!! Nu is hij dus voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid en dik betaald, logisch voor zo'n 'topkracht!' Goed hè, als u in uw eenvoudige baan zo zou lopen blunderen en kloten als Joustra, was u tot uw pensioen niet meer aan de bak gekomen!!! (daarna ook niet, maar dat spreekt voor zich).

Joustra heeft zich een manier van spreken aangemeten, die bij zijn statuur past...... ha! ha! ha! ha! Hij lult, excuus, dat is niet het juiste woord: hij zevert en dat op een manier alsof hij meelwormen in z'n mond heeft, die er niet uit mogen vallen.... ha! ha! ha! ha!

Over de aardgasbevingen in Groningen en wat hij daarvan vond, welnu, dat is geschiedenis en men heeft gewogen, hoe men veiligheid garandeerde t.o.v. economisch gewin......... ha! ha! ha! ha! Naar dat economisch gewin keek men wel, maar niet naar de gevolgen van het leeghalen van de gasbel!! Joustra zei dit met 'iets' meer woorden. M.a.w. als het om economisch gewin gaat, trekken de volksgezondheid en het milieu meestal aan het kortste eind, zie kernenergie, of kolenverbranding, of de A13 bij Overschie!!! Trouwens het is niet veel langer geleden, dan 10 jaar, dat de ministers grote twijfels hadden over de ernst van de aardgasbevingen, net als de NAM overigens...........

Het gesprek kwam nog even op de oude functie van Joustra, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Daar bleef ik bijna in, toen Joustra parmantig meelzevend stelde, dat de functie van de NCTV is, de zaken klein te houden, vanwege het kunnen ontstaan van onrust in de maatschappij........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vandaar die kleurencodes! Of als het een tijd stil geweest is, een uitspraak van Joustra en nu zijn opvolger Schoof, dat het weliswaar rustig is, maar dat het gevaar substantieel is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jezus wat een lul die Joustra en wat heeft hij intussen al aan belastinggeld geïnd!!!!!

* Waarom Joustra daar nu weer voorzitter is? Gewoon vanwege zijn politieke kleur, of het juiste vriendje, niet vanwege zijn kwaliteiten, dat lijkt me intussen meer dan duidelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten