Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 februari 2014

Teeven heeft groen licht voor razzia’s........... Het moet niet gekker worden, hè Eerdmans?!

Vanmiddag hoorde ik, dat de Amsterdamse VVD boerenlul Teeven op 12 februari toestemming heeft gekregen, voor de marechaussee en vreemdelingenpolitie, om zonder toestemming een pand binnen te vallen in de jacht op 'illegale' mensen!!!!! Terug naar de 'grootse' dagen van weleer............

 Dit verhaal zet meteen vraagtekens bij de uitlatingen van CU hypocriet Slob gisteren, toen hij stelde dat hij, als illegaliteit strafbaar wordt gesteld, de 'Christen'Unie de steun aan Rutte 2 intrekt.......... Nu blijkt dus, dat de partij van deze hypocriet, al voor 18 februari aan de bel had moeten trekken, het zal mij niet verbazen, als de CU op 18 februari voorstemde.......

Toeval, 18 februari? Hitler's geboortedag was 19 februari............

Dit bericht komt van de 'No Border Network' site, met dank, AP:

Feb 20-02-14
 
Vanaf 1 maart kunnen de vreemdelingenpolitie en de marechaussee “in het kader van onderzoek naar identiteit van een vreemdeling” voortaan zonder toestemming van een bewoner ‘objecten’ binnen vallen. De Eerste Kamer heeft op 12 februari ingestemd met het wetsvoorstel.

Verderop in de bekendmaking van rijksoverheid worden nog twee redenen genoemd om de deur open te trappen: checken van nationaliteit en verblijfstatus.

In plaats van ‘zoekend rondkijken’ is de vreemdelingenpolitie over een week ook bevoegd om kasten en laden leeg te trekken, matrassen op te lichten en tassen te inspecteren. Tussenmuren mogen niet worden weggebroken, vermeldt de bekendmaking. Daar zal de hulpofficier van Justitie, die verplicht bij de razzia’s aanwezig dient te zijn, persoonlijk op toezien. Dat is een hele geruststelling, maar ook jammer als je die tussenmuur er toch uit had willen hebben.

Net als met de wietplantages (ruikt u iets vreemds?) biedt het legaliseren van razzia’s weer perspectieven: burgernet kan worden ingeschakeld: “Heeft je buurman of -vrouw een illegaal in huis? Meldt het ons anoniem.” Mogelijk worden ook gecontracteerde beveiligingsbedrijven (die nu ook een variatie op de streepjes van justitie mogen plakken op hun vehicle) ingeschakeld, Dat zijn er inmiddels een stuk of vijftig.

Gezien het feit dat Nederland nog vol zit met vuile verraaiers zoals dat uitschot in WOII werd genoemd , vrees ik dat de geschiedenis zich zal herhalen.

Ik roep alle vluchtelingen in het Achterhuis op van af nu dagboeken bij te houden. Wellicht worden ze gevonden na de vuile oorlog tegen migranten door een activist en mogelijk gepubliceerd.
Helaas zijn jullie dan al lang gedeporteerd. Ik durf niet te zeggen of je dan nog leeft. Aangezien er bijvoorbeeld in korte tijd zes gedeporteerde Afghanen uit België in Afghanistan zijn vermoord, want ook zij liepen volgens de OCMW (en de Belgen zijn toleranter dan de Nederlanders) geen enkel risico. En van de rest weten we het niet want de gastlanden monitoren niet en wensen dat ook nooit te doen. Zodat ze kunnen zeggen: “We wisten het niet.”

Onze Nederlandsche kinderen kunnen dan weer veel leren van jullie dagboeken: Ze worden verplicht behandeld in de vaderlandse geschiedenis. “Nooit meer”, roepen wij dan bij de jaarlijkse herdenking van zoveel gedeporteerde vluchtelingen waarvan een groot deel zal zijn omgekomen in de oorlog in Afghanistan, Somalië, Burundi, Irak, Syrië…de oude kromme activist (nu ‘verzetsheld’) legt een krans bij het monument en niemand rept nog van de loyale medewerking van zoveel Nederlandsche burgers. “Die waren er niet.”

Ik roep alle vliegtuigspotters op Schiphol op om met jullie groothoeklenzen deportaties vast te leggen. Wees je er van bewust dat je belangrijke documentatie levert voor in de schoolboekjes.

Ja, we weten dat het grootste deel van onze vluchtelingen uit oorlogslanden is gevlucht en dictaturen. Maar aangezien de IND 80-20 heeft gesteld, zal zo’n 80% van jullie je leven lang moeten vluchten of sterven. Al heb je een lijf vol littekens. Al voer je vijf procedures in tien jaar en voer je twintig bewijzen aan. Je hebt pech, want je was nr 21. Te lange leste smeekt je advocaat de staatssecretaris gebruik te maken van zijn discretionaire bevoegdheid. Ja, je bent een ‘schrijnend geval’, dat wel, maar nee, geen kans want jou accepteren zou precedent werking in gang zetten.

De IND vangt nog een vlieg: het 3600 illegalenquotum van Teeven (“Maar laten we het vooral geen quotum noemen”, zei Teeven op 9 februari in de Rode Hoed). Nu de Kamer nog niet warm loopt voor het illegalenquotum nemen we de volgende afslag, moet Teeven hebben gedacht: uitbreiding van bevoegdheden. Et voila! (“Ik ben praktisch en wil altijd even kijken of iets werkt” –Teeven in de Rode Hoed).

Ook ben ik op zoek naar een post-Schindler: welke industrieel strijkt over zijn grote hart en is bereid onze vluchtelingen voor hem te laten werken. Zeg maar dat je ze nodig hebt. Ook de kinderen voor het fijnere werk. Het wetje van van Houten geldt toch alleen voor Nederlandsche kindjes (niet voor die in Bangladesh), dus daar kom je wel mee weg.

Aangezien de meeste industriëlen toch al her en daar wat mensen zonder papieren hebben rondlopen voor de vuile klusjes, is de drempel niet te hoog.

In het IND jaarverslag van 2012 werd de uitbreiding van bevoegdheden al vreugdevol verkondigd. (‘Wij zijn erg enthousiast…”) Nu is het er. Vanaf 1 maart. Tref uw maatregelen.

http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/02/11/teeven-breidt-mogelijkheden-vreemdelingentoezicht-uit.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten