Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 februari 2014

Helma Lodders tegen uitbreiding van de NVWA

De uiterst domme VVD helleveeg Helma Lodders, liet vanmorgen weten dat zij tegen de uitbreiding met extra personeel van de NVWA is (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Dit omdat VVD stoephoer Schippers en het domme dikkerdje van de PvdA Dijksma, na een groot aantal voedselschandalen, niet anders kunnen, dan eindelijk van de NVWA, een betrouwbare controleur te maken. Daar is extra personeel voor nodig (150 extra banen, dat zijn er alsnog minstens 500 te weinig).

Lodders gebruikte nog net het cliché van de vermaledijde 'regeldruk' niet. Het CDA heeft zich als partij, die de belangen van de intensieve martelveehouderij behartigt, achter Lodders geschaard. Alsof Verburg en Klink niet ongelofelijk veel steken hebben laten vallen en het CDA de inspecties in het algemeen tot een farce hebben gemaakt....... Het is duidelijk, deze 2 partijen in het bijzonder, VVD en CDA, zijn totaal niet geïnteresseerd in uw voedselveiligheid en gezondheid, onthoudt u dat a.u.b., als u gaat stemmen dit jaar!!

Overigens publiceerde de NVWA op 23 november 2012, dat ze het zelfcontrolesysteem van de SVVW (Stichting Voedsel Veiligheid Inspectie Wageningen) accepteren........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat wist ik niet, dus het gezegde 'de slager die zijn eigen vlees keurt', is gelegaliseerde werkelijkheid geworden in Nederland........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dit gebeurde dus, terwijl het ene schandaal, na het andere volgde.....

Hoe ongeloofwaardig kan een overheid zijn!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten