Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 februari 2014

Esther de Lange vindt dat Roemenië, Polen en Griekenland aangepakt moeten worden vanwege corruptie..........

CDA leeghoofd en lijsttrekker voor de komende EU verkiezingen Esther 'varkensaars' de Lange, zat afgelopen maandag bij het ouwewijvenstel Pauw&Witteman. Ik viel midden in het gesprek, dat duidelijk ging over de gemeten corruptie (van regimes, die dit niet zo goed verbergen als Nederland) en het CDA dingdonghoofd de Lange zat met een 'guitige blik' (u moet dat voor de gein eens terugkijken, zonder geluid... ha! ha! ha!) te vertellen, dat de EU landen als Griekenland, Roemenië en Polen aangepakt moeten worden, vanwege de corruptie. Ik weet niet wie er momenteel aan de macht is, in die landen, maar de kans dat het een aan het CDA gelieerde partij is, is levensgroot. Natuurlijk begon het ouwewijvenstel P&W niet over Orbán, de zelfverklaarde dictator van Hongarije. Voor de zomer van 2013 beloofde de EVP (de partij waar deze lijsttrekker van het CDA in het EU parlement deel van uitmaakt), dat zij een onderzoek zou uitvoeren, naar de gebeurtenissen in Hongarije, daar Orbán en zijn fascistoïde partij Fidesz, de democratische regels zwaar aan het verkrachten waren en dat nog steeds volhouden..... Nooit meer iets van gehoord, maar dat was natuurlijk het eerste dat bij me op kwam, toen ik deze ongelofelijke hufter met haar 'guitige' harde rotkop op tv zag en haar hoorde fulmineren......

Eerder verklaarde de Lange trouwens al, dat andere overduidelijke gevallen van corruptie, dat niet zijn*. Het gaat hierbij om ministers en staatssecretarissen, die na hun politieke loopbaan, waarin ze al lobbyden voor bepaalde bedrijven, een topfunctie accepteren bij zo'n bedrijf, dat zoals gezegd werkt in het vakgebied waar ex-ministers en ex-staatssecretarissen verantwoordelijk voor waren........ ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA onbenul Plasterk zat ook weer baardloos in de studio, deze zak durfde te stellen, dat het voor lokale politici vaak moeilijk is te zien, wat corruptie is of niet........ excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!!!!!!! Is hij nou helemaal gek geworden, zeker nog een berg lijken in kasten van PvdA wethouders, als bouwmaffia wethouder Norder in Den Haag!  Plasterk durfde zelfs te zeggen, dat die wethouders te goeder trouw waren............GGGVD!!!!

*Zie in deze ook mijn bericht over christenbroeder Rouvoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten