Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 februari 2014

Bram Stemerdink probeert Pechtold af te zeiken

Hoorde zojuist in het vervelende programma 'Spijkers met koppen', de ongelofelijke PvdA lamzak Stemerdink, met een grote bek op Pechtold. De motie van wantrouwen, die Pechtold tegen de aartsleugenaar Plasterk indiende, inzake het NSA afluisterschandaal, dat een NSO schandaal bleek te zijn, stak Stemerdink, die stelde dat Pechtold van de informatie, die Plasterk maanden achterhield, allang op de hoogte was, via de commissie stiekem..... De o zo leuke Meurders, vroeg hem hoe hij dat wist, nou dat wist Stemerdink wel zeker, dat garandeerde hij de luisteraars...... Met andere woorden, Stemerdink weet dat niet, hij maakt geen deel uit van die belachelijke commissie, maar zijn vermoeden is waarheid, iets anders kan je niet concluderen.
Alsof Plasterk ook nog maar 1 millimeter geloofwaardigheid over heeft, buiten het kabinet en de PvdA, alsof hij niet dom en leugenachtig heeft geopereerd.
Het nieuwe debacle met Plasterk staat alweer op de rol, een rapport over de BES eilanden maanden achterhouden.....

Samsom was zogenaamd enorm boos over die motie van wantrouwen, die Pechtold indiende..... Vandaar: Stemerdink heeft nog wat goed te maken met Samsom, die hij eerder als vernietiger van de PvdA bestempelde.
Daarnaast had Stemerdink commentaar op de aanschaf van de JSF, dat nam hij de huidige PvdA kwalijk (zie voorgaande link), maar wat betreft de F16 heeft hij zelf een hele berg boter, nou zeg maar belastinggeld, op z'n kop. Van de compensatieorders, waar hij zo over riep, kwam maar bitter weinig terecht en ook dat toestel, heeft de Nederlandse belastingbetaler enorme kapitalen teveel gekost.........

Vuilnisman, wilt u deze ouwe zak a.u.b. meenemen? Alvast mijn hartelijke dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten