Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 januari 2014

Pieter Hilhorst begaat zoveelste blunder

De opgeblazen PvdA kikker Hilhorst, die de boel wel eens even zou opfrissen in Amsterdam, heeft zijn zoveelste blunder gemaakt, in december kregen 9.000 Amsterdammers 'iets' teveel woonkostentoeslag van de Amsterdamse belastingdienst. Velen van die mensen, die veel te veel huur betalen voor hun huis en die in de financiële problemen zaten, dachten met een goedbedoeld extraatje te maken te hebben, maar dat kan natuurlijk niet anno 2014, en al helemaal niet als het de PvdA bestuurders betreft, die hebben elke cent nodig voor peperdure onzinnige projecten en niet voor arme burgers, die afhankelijk zijn van de voedselbank!

Natuurlijk was de 'opfrisser-speciaal', Hilhorst, veel op de radio te horen gisteren, veel dappere praatjes, dat hij dat geld wel terug zou krijgen, maar ja, hij moest wel eerlijk bekennen, dat bij een aantal huurders, de financiële-put gapend openstond, waarna het geld onmiddellijk in een zwart gat verdwenen was....... ha! ha! ha! ha! Zo'n anderhalf miljoen schatte hij in, zal waarschijnlijk nooit terugkomen........ Er was iemand die meldde, dat hij € 23.000,-- op zijn rekening gestort kreeg........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoe kan men zo'n dwaas eigenlijk wethouder Financiën maken, een paar jaar gelden had men in Amsterdam al eens een leeghoofd van de VVD aangesteld, hoe heette die trut ook alweer? O ja, Laetitia Griffith....... Ha! ha! ha! ha! ha! Maar er was er nog één van de VVD, die ging later in Den Haag nog eens dik in de fout, uh..... Frits Huffnagel!!! Die presenteert nu 'Zakendoen met' bij BNR, de enige Zaken waar hij goed in is, is de boel besodemieteren met andermans geld..... ha! ha! ha! ha! ha! Wat is dit toch met Amsterdam? Amsterdam? Heel Nederland! De nitwits regeren ons en persen al lachend de onderkant van de samenleving uit!!

Zou er niet eens een opstand uit moeten breken? De burgers wordt de les gelezen en de bestuurders helpen stad en land naar de kloten!

Jammer dat ik die bewoners niet kan feliciteren, hoewel, er moeten een aantal mensen zijn, die een lekker feest hebben gebouwd, maar dat geld nooit terug kunnen betalen, welnu voor die mensen: goed zo! En voor de rest, die er niet van kon en kan genieten, sterkte en hopelijk krijgen we eindelijk snel een menselijk kabinet, maar dat zal wel een illusie zijn vrees ik..............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten