Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 januari 2014

Middendorp over Mali en buurtwerkers, die dat niet zijn.......... ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag op BNR (na 12.30 u.) de commandant der strijdmachten (de titel alleen al... ha! ha! ha! ha!) Middendorp, althans ik dacht hem te horen, toen ik iets te laat afstemde, de woorden zouden zo uit zijn mond kunnen komen). Hij legde hier uit, dat de missie in Mali niet te vergelijken is met Afghanistan, elke oorlog is net als een vingerafdruk uniek bij de commandant. Al is er minstens één overeenkomst (AP), namelijk het niet kunnen vinden van de vijand, zoals in Afghanistan toch 'nogal eens' gebeurde.....

Maar het belangrijkst vindt de commandant het voorkomen, van mensen- en drugshandel..... ha! ha! ha! ha! Als dat het belangrijkst is, kan hij beter terug gaan naar Afghanistan, een een leger op Nigeria afsturen!!

Eerder werd gesteld, dat het geen probleem was, dat onze militairen geen Frans spreken, terwijl één van de eerste dingen, die deze soldaten moeten doen is inlichtingen verzamelen, met name door contact te leggen met de......... plaatselijke bevolking! ha! ha! ha! ha! ha! Bij de NOS verwoordde Middendorp dat op de volgende manier: 
"Dat werk wordt gedaan door commando's, die zowel in staat moeten zijn het vertrouwen van de bevolking te winnen, als zichzelf te beschermen tegen aanvallen. Zij worden geholpen door reservisten die zijn gespecialiseerd in culturele informatie van het gebied".
Oh, ik snap het, met die 'culturele informatie' bedoelt Middendorp kennis van de Franse taal...... ha! ha! ha! ha! ha! Middendorp voegde er nog wel aan toe, dat die commando's bepaald geen buurtwerkers zijn, "als ik terrorist was, zou ik daar geen ruzie mee maken...." ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ja mensen, dat is uw hoop in bange dagen, commandant der strijdkrachten Middendorp..............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten