Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 januari 2014

Liesbeth Spies moet de giften aan politici controleren....... ha! ha! ha! ha! ha!

Het Binnenhof doet heftige pogingen, om de politiek geloofwaardiger te doen overkomen bij de burgers. Dus zijn er regels opgetuigd, waaraan politici en/of politieke partijen moeten voldoen. Giften vanaf € 1.000,-- moeten openbaar worden gemaakt en vanaf € 4.500,-- moet ook de donateur bekend worden gemaakt. En als iemand 28 keer 200 euro schenkt? Ha! ha! ha! ha! ha! Om het nog geloofwaardiger te maken heeft men 'rekenwonder' en CDA leeghoofd Spies aangewezen, om e.e.a. te controleren en eventueel te beboeten.......... ha! ha! ha, ha! ha! ha! ha!

Spies was gistermorgen rond 10.38 u. te horen bij BNR's slijmkwijl Paul 'jaaaaa..' van Liempt, daar vertelde ze, dat als het een probleem wordt voor die grote gevers (met giften boven de € 4.500,--), als hun naam bekend wordt, er wellicht van openbaarmaking van die naam kan worden afgezien..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is dus de dood in de pot! Volgens Spies willen politieke partijen niet aan de schandpaal genageld worden en zullen dus transparant zijn...... ha! ha! ha! ha! Wilders en z'n fascistenclub krijgen o.a. geld uit Israël in grote stromen, hij heeft al gezegd, dat die naam (namen) niet worden vrijgegeven, logisch want er staat een boete op, die nergens op slaat. Vandaar dat men al bedacht heeft, dat er uitzonderingen moeten komen, net als bij de publieke Telegraaf(groep) omroepen WNL en PowNed, die hoeven niet te voldoen aan het minimum aantal leden voor de zendmachtiging, zoals andere omroepen dat wel moeten, daar de fascisten anders boos worden.....
Deze regeling voor giften, geldt ook voor lokale politici en partijen......... Iedereen kan begrijpen, dat je daar zelfs met 1.000,-- invloed koopt, het is te gek voor woorden, dat bedrijven of privé personen politieke partijen mogen omkopen, want mensen, daar komt het op neer en dat is te gek voor woorden!!!
En dan nog Spies als controleur, dan weet je tenminste zeker, dat er geen bliksem van terecht komt!!!

De VVD maakte gisteren een verscherping van het beleid, voor hun politici bekend, behalve dat politici giften van € 25,-- of meer, moeten laten registreren, is de rest van de maatregelen, conform de huidige eisen...... Pure volksverlakkerij dus, die bekendmaking, maar daar is de VVD dan ook heel goed in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten