Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 december 2013

Suïcides onder werklozen en bijstandsgerechtigden 5 keer zo hoog

Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat uit onderzoek, van o.a. de GGD Den Haag, blijkt dat het aantal suïcides onder werklozen en bijstandsgerechtigden 5 keer zo hoog is, dan onder andere groepen. Goed dat deze aanname, die bij velen allang bestond, nu eindelijk eens is uitgezocht.
Dit legt wel een dikke schuldvraag neer, immers welke partijen en politici van die partijen hebben altijd een grote bek over 'uitkeringstrekkers', die te lui zijn om te werken. Vaak zijn dat dezelfde politici die een fikse verantwoordelijkheid dragen voor de werkloosheid van velen. De WW  is voor de meesten van korte duur, waarna deze werklozen, als ze geluk hebben, in aanmerking komen voor bijstand, al moeten ze de eerste maand zelf zien te overbruggen..........
Deze mensen ontvangen een uitkering, waarmee eigenlijk niet rond te komen is, ook al niet bevorderlijk voor een goed geestelijk welbevinden, gisteren werden de nieuwe armoede cijfers gepubliceerd, die overigens niet kloppen.
Benieuwd of de GGD ook gekeken heeft, naar mensen, die zich het leven benamen, die niet in aanmerking kwamen voor een bijstandsuitkering, daar ze een werkende partner hadden.........

U weet wat u moet zeggen, als de eerste beste idioot zegt, dat je van de bijstand goed kan leven en dat 'uitkeringstrekkers' te bedonderd zijn om te werken!

Gezien deze suïcide cijfers, kan je stellen, dat de kabinetten Rutte, tot de knieën in het bloed staan!!!
(Voor de dombo's: dus ook de PvdA)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten