Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 november 2013

VVD Amsterdam wil schandpaal werkstraffen en laat de grote misdadigers lopen

VVD'er Robert Flos werkt al vast aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgens jaar, daarom leek het deze hufter wel een goed idee, een oud bruin voorstel, dat eerder werd afgewezen, uit de prullenbak te trekken. Welk bruin voorstel? Mensen met taakstraffen hesjes te laten dragen, tijdens de uitvoering van hun taakstraf, met de tekst: 'Ik werk voor Nederland'. Dit alles om draagvlak te creëren voor taakstraffen

De VVD was altijd tegen taakstraffen, maar nu het maffia lobbystel Teeven en Opstelten, heeft besloten gevangenissen te sluiten en hun mening t.a.v. taakstraffen bij te stellen NU omarmt dit wanpresterend stel, deze straffen wel, daarom wil Flos laten zien, dat de VVD eigenlijk nog steeds tegen is en voor keiharde aanpak is. Daarom moeten de veroordeelden als schandpaal rondlopen.

Flos kan zich beter druk maken om de heersende klassenjustitie. Kleine fraudeurs worden keihard aangepakt, terwijl de grote fraudeurs, die de maatschappij grote schade toebrengen, keer op keer wegkomen met taakstraffen en totaal belachelijke boetes, als er al geen schikking wordt getroffen met het OM. Neem de schikking die het OM trof met de Rabobank, een grof schandaal, dat daar niet strafrechtelijk wordt vervolgd, de uitgezakte VVD pad Opstelten, tekende deze schikking wel bijzonder rap.

Om over de clementie die de VVD heeft met zwartspaarders maar te zwijgen, keer op keer wordt de inkeerregeling verlengd, door VVD onderknuppel Weekers, zodat het rijke tuig (alweer een groot deel van de achterban van de VVD), niet eens een boete hoeft te betalen, de Nederlandse staat loopt daardoor naar schatting 20 miljard per jaar aan inkomsten mis. Voor bedrijven is dat bedrag zelfs 30 miljard!!!! Met die bedragen, waren de meer dan asociale, onbeschofte bezuinigingen niet eens nodig geweest!

Hé Flos, de hoogste tijd voor echte schandpalen, één week gevangenisstraf? Dat is genoeg voor 1 kilo rotte tomaten! Bespaar je toch mooi op gevangenisstraffen, ja toch? Het is Flos waarschijnlijk ontgaan, maar we leven in 2013, niet in 1650 of 1880!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten